Va trebui sa alegi o forma juridica, din cele prevazute in Legea nr. 31/1990 a societatilor comerciale (de obicei o societate cu raspundere limitata, este cea mai simpla si capitalul social minim este de numai 200 lei) ori din OUG 44/2008 (intreprindere individuala, intreprindere familiala ori persoana fizica autorizata). Dupa alegerea formei juridice primul pas este sa mergi la Oficiul Registrului Comertului din judetul tau pentru rezervarea denumirii si acolo afli toate actele de care ai nevoie si cat te costa. Trebuie sa ai si pregatire in electronica/ calculatoare, aceasta este obligatorie in cazul persoanei fizice autorizate. Succes si numai bine!
Galagie1991, din pacate toti sunt inapti mintal sa inteleaga ce vrei sa intrebi
raspunsul este DA, poti sa practici
INSA
nu stiu cum este cu instalatul de windows / programe sub licenta
eu unu i-as da drumu, nu vad rostu sa te amendeze ca practici instalari de win fraudulos, cand si ei au un calculator acasa, si nu cred ca isi permit dintr-un salariu de bugetar sa achite 5 mil un win original
Eu am absolvit liceul de electronica si automatizari. hardware si software stiu cat cuprinde de la un simplu notepad. pana la programare. Dar daca nu am un certificat care atesta ca stiu software pot practica aceasta meserie?
Da am cunostinte in electrica si automatizari mai ales cipuri. stiu hardware si software cat cuprinde dar vreau sa aflu daca imi trebuie vreun act care atesta ca pot face acesta mesrie?
Hmmm. daca imi isi deschide un colaborator de-al meu PFA si ma "angajaza " mai imi trebuie calificare? ca asta as vrea sa stiu. ca nu vreau sa ma complic cu postia asta din Romania
andreiscripcaru întreabă: