| cosmypissy a întrebat:

As dori sa va cer ajutorul. As dor sa castig niste bani (ca tot vine vara ) sa imi iau un telefon nou putin cam scumput... Parintii au zis ca daca sunt banii mei, pot sa fac ce vreau cu ei asa ca, vreau sa fac rost de vreo 20 de milioane(2.000 lei). Am 13 ani si nu fac mofturi prea mari cand vine vorba de munca( fac treburi acceptabile, dar nu am sa stau in cap pentru 2 lei). Nu prea am incredere in banii de pe net si nici nu vreau folosesc aceasta metoda. Imi puteti da cateva idei pentru a obtine bani? Va rog frumos! Dau funda!happy

Răspuns Câştigător
| Juliette001 a răspuns:

In primul rand ai putea sa faci treburi prin casa: sa maturi, sa stergi praful, sa speli niste vase *eu asa faceam când eram mica si ma făceam cu vreo 10-15 lei din doua in doua zilewinking * poți sa iti păstrezi alocația. Poți sa plimbi câinele vecinei cât timp e ea plecată. In rest la vârsta ta nu prea poți face nimic, esti destul de micuța. Si poate te mai ajuta si ai tăi sau bunicii cu niste bani, ca compenseze suma initiala daca tie nu iti ajung banii. Baftă ♡

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E cam greu sa gasesti ceva de munca la 13 ani. Pai ..ai putea sa ajuti zilnic pe cineva care stii ca te-ar platii, alte chestii nu imi vin in minte.

| Adry05 a răspuns:

Nu te angajeaza absolut nimeni la 13 ani, poate doar rudele si prietenii de familie. Nu ai cum sa faci acesti bani, mai ales 2000 de lei. Abia de la minim 16 ani in sus ai sanse sa-ti gasesti un loc de munca part-time.

| ALGator a răspuns:

Draga cosmypissy, ai idee care e salariul mediu al unui adult de 25-30 de ani?
Esti de laudat ca te-ai gindit sa muncesti, si nu altceva, pentru visul tau.
Desi exista vise si vise. In viata reala ai putea face multe lucruri frumoase cu 2000 lei. Si cu 1000, chiar 500.
Si, fara rautate, daca inca nu stii cum sa dai afara 3 muste din casa, cum crezi ca vei cistiga 2000 de lei?

P.S. Eu lucrez la o multinationala importanta undeva in lume. Fiecare dintre noi primim un telefon ca sa il folosim in interes de serviciu. Costa mai putin decit visul tau dar ne facem treaba cu el: comunicam, ne documentam, facem lucruri practice.