Poti sa faci bani pe internet daca stii sa faci ceva care este cautat pe piata. Eu fac, de exemplu, traducand (din romana in engleza si invers). Altii fac din programare, web design, contabilitate, organizare date, etc. Cel mai bun site in domeniu este https://www.upwork.com/ intra acolo si vezi ce iti poti gasi.
Ce stii sa faci? Eu lucrez de acasa si fac bani multi... dar fac programare serioasa, pentru o firma serioasa care imi permite sa lucrez de unde vreau eu.
Majoritatea reclamelor sunt tepe de zile mari in care spun ca ai sa castigi 100 euro sau 200 euro pe zi cand de fapt ii castigi intr-o luna. Multe minciuni. Daca nu esti priceput in pokerul online, cazino online, pariuri sportive online, sa manevrezi bani prin tranzactii bursiere atunci e mai greu asta in cazul in care nu gasesti ceva dar nu prea ai sanse crede-ma
In cazinouri am facut ceva bani dar am si pierdut...
Prin tranzactii nu am incercat, a gandeam ca poate nu e pe bune cu ele.
Ai dreptate! Exact acelasi mesaj am vrut sa-i scriu si eu.
O spui ca si cum trebuia sa stiu asta. Pai de unde sa stie un copil daca nu i spune nimeni?
Poti incerca pe cont demo pana inveti, tranzactionarea optiunilor binare si/sau forex si dupa ce te obisnuiesti, pe cont real - aici gasesti detalii: www.profitxtrem.com
sorin8256 întreabă: