As vrea sa imi fac un cont de seller pe amazon sa ma apuc de vandut.
Am o întrebare, pot de exemplu sa fac acest lucru (sa vând lucruri ) fara a cumpara în cantități mari de pe la chinezi sau mai stiu eu de pe unde?
Vreau sa spun ca nu am un buget foarte mare si nu-mi pot permite la inceput sa cumpar lucruri de 1000-2000 $. Si inca ceva, gen pot vinde lucruri de acasa ce am sunt doar lucruri noi etc. Vreau să-mi raspunda cineva care se pricepe.
Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
Utilizatorii cu email-ul neconfirmat nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi şi nu mai mult de 10 în total. Pentru a retrimite email-ul de confirmare click aici
Utilizatorul care a pus această întrebare te ignoră. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorul care a pus această întrebare este în lista ta de utilizatori ignoraţi. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorii avertizaţi nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi.
Daca doresti un sfat de la cineva care cumpara de ani multi de pe amazon, iti poti spune ca, pe amazon nu ai nici o sansa sa vinzi nimic.
Pe Amazon sunt doar chinezi, reprezentantii producatorilor, care vand numai chinezarii la preturi atat de mici, ca nu poti sa le cumperi de la ei si sa le revinzi tot acolo.
In plus, pe amazon nu poti vinde lucruri vechi, deoarece Amazon nu este un site de vechituri.
La Amazon, marfa se depoziteaza in depozitul lor general si de acolo pleaca catre clienti, dupa cumpararea online.
Daca ai vechituri si vrei sa scapi de ele, olx.ro si Marketplace din FaceBook, sunt cele mai indicate.
Pe mine ma interesează, daca imi deschid cont de amazon seller. pot vinde doar un obiect? Sau obiecte asa pe rand odata la un anumit timp odata la o săptămână gen (exemplu)
Tu trebuie sa aprovizionezi cu TOATA marfa, depozitul de la amazon si cand se vinde, amazonul ia din depozit produsul si-l trimite clientului, in numele tau.
Nu sta nimeni sa primeasca saptamanal cate un produs, am impresia ca sunt niste reguli clare cu minimul de produse, de la 100 de piese in sus.
Mi-aș arunca 40 $ pe geam doar ca sa vad si eu sistemul lor, siteul si tot ce tine de seller.dar parca.s in dubii? si mai am o intrebare si gata te las... Daca am 100 de produse eu acasa le pot livra celor de la amazon?
Faci cum crezi!
Oricum trebuie sa-ti faci cont de vanzator la ei si sa citesti cu atentie, termenii si conditiile impuse de ei, inainte sa accepti si sa submiti cererea ta.
Am uitat sa-ti spun, ca membru vanzator al amazonului, ai de platit lunar abonamentul de USD $50 + TVA si un procentaj micut la vanzare, plus serviciul de impachetare si livrare la client.
Vezi ca scrie despre acest membership, cu litere foarte mici, sub butonul galben, de "Start selling" https://services.amazon.com.au/......efits.html
Citeste Termenii si conditiile lor!
Vezi in ce conditii trebuie sa trimiti marfa, cum sa fie ambalata si etichetata samd.
Eu nu stiu aceste conditii, eu doar am cumparat de pe amazon si la un moment dat am contactat vanzatorul, iar el mi-a spus ca marfa este tinuta de amazon, nu de el.
Cu Ebay este altfel.
Acolo vinzi tu singur si tii marfa acasa, trimitand-o direct la cumparator.
Doreşti să urmăreşti această întrebare? Vei primi răspunsurile pe email.
Adaugă întrebarea la favorite
Doreşti să adaugi această întrebare la favorite?
Ce notă dai întrebării?
Înainte de a posta răspunsul, te rugăm să te asiguri că acesta nu încalcă regulamentul.
Nu ai introdus un răspuns!
Nu ai scris un răspuns pentru această întrebare, aşa că nu avem conţinut pe care să-l publicăm
Răspunsul este publicat...
Te rugăm să aştepţi ca răspunsul tău să fie trimis spre publicare.
Atenţie!
Succes!
Atenţie!
În răspunsul pe care vrei să îl postezi au fost găsite greşeli de scriere. Ele au fost corectate automat şi le poţi vedea marcate mai jos
Atenţie!
Eşti pe cale să postezi un mesaj care poate încuraja pirateria şi distribuţia ilegală de materiale pe internet. Legea nr. 8 din 1996, privind dreptul de autor şi drepturile conexe, a fost modificată semnificativ prin Legea nr. 285 din 2004, prin OUG nr. 123 din 2005, precum şi prin Legea nr. 329 din 2006, iar tu ai putea să te afli în situaţia de a le încălca acum.
În ipoteza unei acţiuni pe cale legală, TPU.ro este obligat să furnizeze IP-ul tău (18.217.241.79) şi restul datelor de identificare şi informaţiilor despre tine.
Atenţie!
Nu poţi posta acest răspuns pentru că linkul pe care l-ai inclus este suspicios, iar pe TPU pirateria nu este încurajată.
Te rugăm să nu faci referire la site-uri aflate în ilegalitate şi să nu postezi linkuri spre materiale postate pe internet fără respectarea drepturilor de autor (programe, jocuri, filme sau muzică piratată)
Nu poţi posta aceast răspuns la întrebarea aleasă!
Răspunsurile ce conţin cuvinte de genul pot fi postate doar la întrebări din categoria Dragoste şi Sex
Raportează răspunsul
Trebuie să fii logat ca să votezi
Pentru a evalua un răspuns trebuie să ai cont pe TPU.ro