| Popescu78888 a întrebat:

Salut as vrea sa imi fac un cont pe un site de pariuri
oline ex unibet, fortuna etc, si vreau sa-l fac pe numele unui parinte ca n-am 18 ani e vreun pericol amenta etc? si vreau sa stiu daca se castiba bine mai ales la pariuri

6 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Este riscant!
ontul prietenului, trebuie inregistrat cu absolut toate datele lui persoanale, inclusiv contul bancar cu numele lui real.
In caz de castigi, banii intra in contul prietenului tau si el plateste taxe la fisc pentru banii aia si ramane la latitudinea lui, daca vrea sa-ti dea si tie ceva.

| Clorox a răspuns:

Mai copile, baga-ți mințile în cap...
Ce pariuri? Ești tu de pariuri?

| NAT0 a răspuns:

Nu mai bine joci la școlică pe un lei/doi și dacă pierzi nu-ți mai iei șnițelul?
Nu te băga dacă știi că nu ești sigur pe tine. În „problema" ta, îți zic de pe acum să nu. Ai răbdare să faci 18 ani tu și poți să-ți pui datele tale unde vrei tu. Poate părinții tăi nu vor asta. I-ai întrebat? Îți dai seama că dacă-i întrebi îți iei omorul.laughing Și nu o să fie nici unul dintre ei de acord cu chestia asta.
Și nu, nu se câștigă deloc bine. Am încercat și așa mi-am pierdut banul de șnițel.sad

| AutumnDay a răspuns:

Cand retragi banii, daca castigi ceva, ai nevoie de card, de solicitarea datelor bancare, de trimis poza cu cardul, poate cu buletinul, etc. Uneori, te pot suna pentru. verificare. In concluzie, mai bine nu. Mai asteapta. Pariurile sunt rependenta, si nu scapi asa usor de ea. Cazurile duse la extrem sunt dese, si oricat ai spune ca vei controla situatia, nu stii niciodata cand te va controla ea pe tine si nici macar nu iti vei da seama, pentru ca vei fi in negare.

| Edisor27 a răspuns:

E riscant

| AdyZEN a răspuns:

Ei nu o sa iti faca nimic dar daca te prind ca esti minor dar esti pe contul parintilor s-ar putea ajunge la consecinte.Eu ti-as recomanda sa nu pariezi happy