| Sergunss a întrebat:

As vrea să îmi fac un credit de nevoi personale la Media Galaxy. 2000 sau 4000 lei. Am înțeles că îți dă un card cu aceasta suma și plătești in rate ce cheltui. În momentul în care suma de pe card ajunge la 2000 sau 4000 lei.(depinde cat ai) nu mai plătești nimic. Fara dobânda fara nimic. Este adevărat? Ce mă sfătuiți?

Răspuns Câştigător
| Ivy86 a răspuns:

Eu te sfătuiesc sa nu iti faci credit dacă nu ai cu adevărat nevoie.
Daca totusi ai nevoie ai grija mare de cardul primit. Sa nu îl pierzi și nu cheltui mai mult decât ai nevoie (ei tot timpul îți oferă mai mult și tentația e mare de a cheltui aiurea).
Tot timpul sa iti plătești ratele la timp fără întârziere - penalizările sunt mari, și ei pe asta se bazează.
In rest numai bine și sa fi chibzuit.

| Sergunss explică (pentru Ivy86):

Nu am neapărat nevoie. Vreau doar sa nu dau o suma mai mare intr-o transa. Ex:. 2000 lei sa dau in 4 transe. Am posibilitatea de a plăti la timp. Întrebarea pe care mi.am pus.o este( ce câștigă banca daca eu dau doar ce am cheltuit... fără dobândă) care e șmecheria

| Ivy86 a răspuns (pentru Sergunss):

Și eu m-am întrebat... Pentru ca suna prea bine... Presupun ca doar din penalizările pentru întârziere.
Eu din cate știu nu plătești dobânda pe suma (de exemplu 2000 lei) cat costa produsul. Dar pe card ai acces la o suma mai mare (6000 lei sau chiar mai mult) pe care poți sa ii retragi sau sa faci cumpărături. Ei dacă intri în ei automat sunt comisioane, dobânda etc (acum depinde de banca).
Cel mai bine citește bine contractul și limiteazate la cat ai nevoie.

2 răspunsuri: