| Burlica a întrebat:

As vrea sa incep sa cumpar Euro dar nu prea stiu unde sa ma duc sa ii schimb.Cam cat ar trebui sa scot din buzunar pentru 10 sau 20 Euro, tinand cont si de comisioane taxe sau alte chestii de genul acesta.Normal ca se acorda si o funda! Va rog ajutati-ma

Răspuns Câştigător
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Cel mai bine este sa ii cumperi de la o unitate bancara, bancile nu percep comisioane pentru schimb valutar. Pentru 10 euro va trebui sa platesti cca 43-44 lei, depinde de fiecare banca. Te poti uita pe site-ul oficial al bancilor, cu cat vand azi euro. Numai bine!

4 răspunsuri:
| Burlica explică:

Bai B3HRUZ esti mai ***** ca noaptea.Priveste cu atentie intrebarea si apoi raspunde! Te crezi smecher ca stii sa dai search pe Google la "CURS VALUTAR". Sunt multi ca tine in Romania si nu mai scapam de voi!

| B3HRUZ a răspuns (pentru Burlica):

rolling on the floor ktd.ro cotatii valutare in timp real. Unitatea bancara,oricare din ele au un curs pus aiurea, cumpara foarte jos si vinde foarte sus.Cel mai bine este sa te duci la o casa de schimb de unde poti obtine un curs rezonabil, sa fi atent si sa-i intrebi inainte daca au comision sau nu.

| B3HRUZ a răspuns:

Deci :-Intrebare mai proasta decat asta nu am mai auzit!
Tu ai auzit de casa de schimb valutar?
Tu ai auzit de banci?
Stii valoarea monedei nationale in Euro?
Traiesti pe pamant?
OK, totusi sa-ti raspund:1 Euro = 4. 282/4. 291 (cursul de azi)
Deci:10Euro= 42. 82 Ron

| B3HRUZ a răspuns:

Bine, eu sunt prost... tu esti destepthappy! Acum spune`mi exact ce ai vrut sa intrebi, eu unul am inteles ca vrei sa cumperi EUR...Reformuleaza intrebarea te rog ca sa poata sa o inteleaga si un prost ca minewinking!