Se pune sechestru pe bunuri. Daca nu au pe ce vor cere ajutorul statului in care te-ai nascut.
Nu spui nici pentru ce este impozitul și nici care este statutul tău în Belgia. Dar aproape sigur răspunsul este "Da". Statul belgian are ce să-ți facă.
Pentru că impozitul acela se pune pe ceva înregistrat în Belgia. Pe o casă, pe o mașină, pe un teren, pe niște venituri.
Dacă este impozit pe o proprietate imobiliara sau pe un autovehicul, evident că are ce să-ți facă. De la imposibilitatea de a le vinde sau de a te folosi de ele, până la sechestru.
Iar dacă este impozit pe venituri, oricum vei plăti într-un fel sau altul. Fie forțat, fie de "bunăvoie" cu prima ocazie cu care vei avea nevoie de ceva de la statul belgian. De o hârtie, de o adeverință, de o asigurare medicală, de o ștampilă.
Am depasit suma de bani care trebuia incasata in anul respectiv, si eu ma refer daca ar putea sa-mi faca ceva in Romania?
Buna.De facut, au ce sa-ti faca, mai ales ca nu esti "de-al lor" si nu numai.Majorarile nu vor inceta sa apara, dar mai apoi s-ar putea sa-ti puna sechestru pe bunuri, in functie de caz.
Pai cum sa nu aiba?
In primul rand iti vor sesiza contul bancar (dupa scrisori primite si alte avertismente, banuiesc) si iti vor lua de acolo, pe urma din somaj.
Presupun ca va fi si o augmentare cu cateva %, ca si la amenzi.
Se poate aduna ani de zile, si pe urma o sa te puna sa le platesti toate, sau chiar sa faci inchisoare.
Daca vrei sa fugi inapoi in Romania, nu stiu ce se poate intampla, dar in Belgia sigur nu o sa mai poti sa te intorci pentru ca nu o sa mai poti avea o viata acolo (fara sa platesti datoriile la stat).
Plateste-l. Ca pana la urma nu minti un vecin, minti un stat intreg; si nu o sa se dea batuti pana nu isi primesc banii.
Avem destui romani in strainatate care fura, cersesc si multe altele. Vrei sa adaugi si tu la imaginea patata?
Daca nu iti permiti sa il platesti, atunci nu stiu cum se procedeaza.
Iti pune sechestru pe bunuri, cum ar fi masina, casa, valorile pe care le detii si apoi ajungi pe drumuri
gabriel70288 întreabă:
sorin8256 întreabă: