| AnonimXnX a întrebat:

Aveti cont de Onlyfans? E buna de ceva aplicatia. Se castiga bani?

4 răspunsuri:
| N0xEterniS a răspuns:

Se castiga bani, site'ul a devenit popular foarte repede. Iti trebuie publicitate enorma, practic toti fac acelasi lucru, deci iti trebuie acel ceva sa atragi userii la tine.
Acum daca folosesti site'ul ca un 'fan' depinde. Problema este ca nu stii exact pentru ce platesti, stii la ce sa te astepti, asta da bineinteles big grin Chiar daca ai platit o singura data si ai acces la continutul userului respectiv, sau poate ai abonament lunar, userul respectiv poate incarca continut pentru care trebuie sa platesti iar, sau poate face publicitate la alti useri. Eu personal cand am observat asta, am incetat sa mai folosesc site'ul.

| TheAce a răspuns:

OnlyFans a fost gândit express ca o rețea socială menită să atragă vedete. Reclamele nu rulează aici bine, deci ca și business din start nu are sens să optezi pentru publicitate. Iar dacă nu ai un follow-up real, pentru a putea monetiza conținutul tău, iarăși încerci degeaba. Sigur însă că, dacă ești interesat de influencing, poți gândi o strategie cross-platform care să presupună promovarea ta pe Instagram și/sau Tik Tok de exemplu, cu ținta de a monetiza în timp apoi pe Onlyfans (că vorbimd e arta ta sau așa mai departe).

| Moldovan_Simina_1990 a răspuns:

Nu am

| MurguAlina a răspuns:

Da