Pentru componente PC poti contacta direct companii din Asia. In cazul in care vrei sa faci un business la nivel mare, ai chiar sanse sa tratezi direct cu o fabrica. Pentru cantitati mici gen magazin online nu prea stau de vorba cu tine. Cel mult, poti gasi un reseller, tot de la ei, mult mai ieftin decat la noi pe piata. Adica sa le iei la a doua mana nu la a saptea cu tot atatea adaosuri. Din ce stiu eu, exista un site AliBaba.com sau ceva de genul asta unde puteai contacta producatori si distribuitorii directi. Dar atentie ce semnezi si cui trimiti bani pentru ca riscurile sunt mari sa nu-i mai vezi si sa nu mai vezi nici marfa. Sper sa-ti fie de folos informatiile.
Nu cred ca poti comanda direct de la producator daca esti persoana fizica sau vrei sa cumperi la bucata
Nici eu nu cred ca poti cumpara direct de la producator, pentru ca producatorii vand stocuri mari de produse nu vand cate un produs pentru ca ar iesi in pierdere, gandeste-te cum ar fi sa mergi la compania de la Coca-Cola sa cumperi o sticla de suc :) plus ca producatorii de piese pentru computer nu sunt romani sunt fabricate in strainatate si importate la noi. Ai putea comanda piese pentru calculator de pe http://www.emag.ro/ sunt destul de seriosi.
Mai am o intrebare, am gasit un site din asia, mai degraba din china, unde la anumite produse transportul este gratis. asa este, sau mai platesc ceva?