Poti incerca sa faci referate pentru elevi contracost, Mai sunt societati care angajeaza din platesc ca tu sa le faci ceva proiecte dar. ai nevoie de cunostinte avansate in diferite programe de editare etc,
In rest chiar nu e atat de simplu sa fac bani pe net, daca ar fi nu crezi ca toti l-ar face?
De unde știi că nu e simplu? Ai încercat multe variante și ți s-ar părut greu? Unii nu au telefon / laptop destul de avansat încât să producă bani pe net ori nu au voință sau nu încearcă și spun din prima că va fi greu.
Vorbești cumva fără să cunoști sau mi se pare mie?
Daca ai laptop foarte avansat si un internet Bun, sunt ceva programe gen sa minezi Bitcoins, sau sa permiti ca altii sa iti foloseasca internetul si resursele calculatorului
Dar plata e mica: daca pui in balanta factura de curent iesi cu un profit foarte mic, Eu nu am incercat dar am cunostinte care au zis ca nu merita
Degeaba ai un laptop avansat daca nu TU nu te stii la programare
In caz ca ai cunostiile ridicate de IT poti face bani pe net...
In rest exista tot feluri de smecherii dubioase pe Dark-Net (daca stii ce e ala) Acolo exista 1001 de oportunitati dar multe sunt escrocerii (s-ar putea ca tu sa fi pagubasul) sau ilegalitati
Dar daca reusesti sa faci profit pe acolo. te-ai scos, acolo se invart sume mari...
Dacă te pricepi să citești cursiv, exista edituri care caută voci care să citească o carte, de exemplu, pentru cei care ascultă cărțile, nu le citesc. totul poate fi facut online, tu înregistrezi când citești, trimiți audio-ul și ei îți pun banii pe card. dar nu știu un anume site. dacă te tentează, poți să cauți pe net si sigur găsești
Https://www.wowapp.com/w/alin.amalinei/Alin-Amalinei
Incearca aplicatia asta, daca aduni peste 12-15 prieteni ACTIVI (adica sa stea pe aplicatie macar 10 min pe zi) faci undeva la 1-2 $ pe zi succes
Uite aici un site de pe care scot o suma frumusica http://ymmoney.fun/5848248150729/ sper ca te-am ajutat :*
anonim_4396 întreabă: