| foolish22 a întrebat:

Salut,azi eram prin Bucuresti in zona politehnica si m-a abordat pe strada un tip cu o oferta de modeling, am fost in biroul lor, lucrurile pareau ok, aveau acte, locul era decent, aveau activitate de 8 ani deja si ma intrebau daca sunt interesat sa apar in spoturi publicitare pentru produse de toate felurile, am fost de acord si am semnat contractul pentru care am platit o suma de bani. Firma se numeste Office Media International, daca are cineva experienta cu ei...sunt de incredere?

Răspuns Câştigător
| 8andrei a răspuns:

Vezi ca este teapa iubita. Schemele astea de teapa sunt foarte vechi. Nu zice nimeni ca nu au 8 ani de activitate dar in cei 8 ani, a strans de la fiecare cate 80-100-150 lei pentru 'contractul' ala si din 5-10000 persoane, pleaseaza si ei o cunostinta de-a lor pe la vreo recalama low cost. Retine o vorba de la un fost 'baiat istet ' : Orice plata in avans se numeste teapa! 99, 99% din cazuri.

Cu stima!

4 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Mari sanse sa fie teapa daca te pun sa ii platesti tu pe ei

| foolish22 explică (pentru 8andrei):

Stii cumva ce ar trebui sa fac? ca eu nu sunt din Bucuresti si trebuie sa ajung sambata la sedinta lor photo si ma complica foarte tare.

| 8andrei a răspuns (pentru foolish22):

Nu faci nimic. happy Ori nu te duci si ramai cu banutii donati, ori te duci si te complici si mai mult cu alte plati si complicatii. Au stiut ei cum sa abordeze persoanele din provincie laughing) ca bucurestenii nu mai halesc.
Cu stima!

| foolish22 explică (pentru 8andrei):

Mersi! Eh... o lectie invatata. Macar stiu sa nu mai merg pana acolo sa-mi irosesc timpul.