| Începătorul988 a întrebat:

Cam care este salariul de dubist in Romania? Pe 3.5t

10 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Salariul minim pe economie, dar daca faci ore suplimentarre, poti primii suplimentar

| Începătorul988 explică (pentru Violleta2022):

Minim pe economie la riscurile la care te supui?

| Violleta2022 a răspuns (pentru Începătorul988):

Da, esti sofer nu chirurg, nu risti nimic, sofezi doar 1 masina.
Evident ca-ti asumi riscul sofatului cu girja si atentie, respecatnd regulile de cirulatie, pentru care raspunzi penal daca le incalci. Dar risc la sofat nu exista, ca nu sofezi un bob pe zapada sa risti a te rasturna sau o masina de curse.
Riscurile apar la trachisti, ca aia manipuleaza ceva imens, apoi cara marfa de multe mii si milioane de dolari fiind responsabil de marfa respectiva.

Nu exista riscuri? La cati inculti au acum permisul, crede-ma ca exista mai multe riscuri decat la un chirurg, sau politist.

Sa o crezi tu!
Ca sofer nu-ti trebuei scoli inalte si nici inteligenta deosebita, d oar bun simt si sa cunsoti regulile de circulatie.
Nu le respecti, ramai fara carnet si se cern iute, cei care au dreptuls a sofeze si cei care nu au drept.
ca sofer, nu ti se cere mai multde 4 clase, atat cat sa stii sa citesti si sa scrii si evident sa ai permisul de conducere luat.
Asa ca, nu are nici o treaba cultura, cu sofatul unei masini.
Riscul apare din cauza idiotilor, care nu respecta legea pe sosea, dar asta este valabil si pentru tine, care esti proaspat incepator si esti un perciol imens pe sosea, pentru toti ceilalti soferi, pentru ca nu ai experienta si nu stii cum sa reactionezi in trafic, in anumite circumstante.
Da, asta este intra-deavr o problema, de aceea se angajeaza pe dubite numai soferi cu oeste 3-5 ani de experinenta, nu incepatori.

Cu acesti "aparatori" imi este frica sa merg si pe strada!
https://postimg.cc/image/f6hugv6lj/74559e78/
Acesta este doar un exemplu, cand conduceam masina unui amic, facandu-mi un control de rutina.
50lei de caciula si au plecat frumusel.

Pai, nu te obliga nimeni sa sofezi, poti sa ramai pieton pe viata, in cazul asta!

Pieton pe viata? Nu cred.

| alina2k18 a răspuns:

Daca esti sofer pe duba de la DIICOT cred ca maricelwinking

| Ax3LdeV a răspuns:

Eu trebuie sa iau atestatul si cat E si am plecat in Germania nu stau aici!

Întrebări similare