| emipenet a întrebat:

Salut! Cand am fost sa imi fac un card de debit, am dat 15 lei pentru ca mi s-a spus ca atata e nevoie pentru activare, dau 15 lei, vin 2 carduri, mi se spune sa le activez, dupa ce le activez, 0 lei pe ambele, trebuie sa fac o tranzactie ca sa fie activ, nu am bani pentru asta pe el, nici nu pot pune, ce fac acum?
Funda!

5 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Card-ul de debit inseamna ca sunt banii tai pe el.
Tu acum nu ai nici un ban, doar card-urile cumparate.
Trebuie sa dai codul IBAN la TOTI de la care astepti sa-ti dea bani, sa varse sumele pe ei.

Apropos, de ce ai primit 2 carduri, daca ai cerut doar unul?

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Ti-au cerut bani pentru plata cardurilor nu ca sa ai tu in cont. Acum trebuie sa te duci la banca (sau bancomat) sa depui alti bani. N-ai bani? Roaga pe cineva apropriat sa-ti transfere in contul tau. Ii dai IBAN-ul si gata.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Astepti sa i ti intre alocatia tu stii pe ce data i ti intra, daca nu i ti baga luna asta o sa i ti dea luna viitoare după data de 10 aprilie. Pina atunci daca nu ai cum sa le ceri parintilor sa ti transfere ei bani nu ai ce sa faci daca nici ei nu au sau nu vor.

| Violleta2022 a răspuns:

Astepti sa-ti intre alocatia, daca ai anuntat scoala de noul cont bancar si le-ai dat contul, ori rogi pe mama ori tata, sa-ti depun 5 lei acolo, ca sa ai ceva in cont.

| christall a răspuns:

Îl pui în bancomat și ai pe ecran activare card. Ii pui pin și aia e.