Conform OUG 34/2008 amenda este de la 500 lei la 1.000 lei, citez:
"ART.32.(1) Constituie contravenţii urmãtoarele fapte şi se sancţioneazã dupã cum urmeazã:
a) apelarea abuzivã a numãrului unic pentru apeluri de urgenţã 112, cu amendã de la 500 lei la 1.000 lei;
b) alertarea falsã a agenţiilor specializate de intervenţie, cu amendã de la 500 lei la 1.000 lei;" Numai bine!
Esti chiar un expert!
Nu are legatura cu asta, dar sunt jurist.
Inteleg...
Acum scuza ma ca te intreb raspunzi doar daca vrei.Dar de ce ai plecat? si acel om cazut la pamant l ai lasat singur? Cred ca mai puteai astepta 10minute daca tot ai sunat doar stiai cum vin de obicei salvarile Dupa ce moare omul" Dar nu de ras scuze(((
Dar daca nu ai abonament, sa iti ia datele de la curierul mobil, si esti pe cartela, practic, cum te gasesc ei? Pentru ca nu le dai altceva in afara de adresa unde sa vina si nu au altceva decat numarul tau de telefon. so?
Ceea ce spui tu se intampla doar in filme, ficior. Daca te suna cineva necunoscut si spune sa mergi intr-un anumit loc sa il ajuti tu te duci? Atunci cand suni la o ambulanta ti se iau datele.
Am sunat de 2 ori si nu mi-au luat datele. O data pentru mine si o data pentru o vecina.
Si daca le explic ca n-am stiut ca trebuie sa stau, si ca ma grabeam si nu puteam vor intelege?
Poti sa incerci, n-ai ce pierde, desi sunt sceptic in privinta rezultatului.
Conform OUG 34/2008 amenda este de la 500 lei la 1.000 lei, citez:
"ART.32.(1) Constituie contravenţii urmãtoarele fapte şi se sancţioneazã dupã cum urmeazã:
a) apelarea abuzivã a numãrului unic pentru apeluri de urgenţã 112, cu amendã de la 500 lei la 1.000 lei;
b) alertarea falsã a agenţiilor specializate de intervenţie, cu amendã de la 500 lei la 1.000 lei;"
Cand iti vine o citatie depinde daca iti da amenda... oricum poti sa le explici situatia si poate o sa inteleaga de ce ai plecat...