Opel Astra, pentru ca sunt printre cele mai ieftine ca mentenanta, si in general sunt fiabile.
Cu Golful iesi putin mai scump, dar nici asta nu e o masina rea deloc pentru Romania. E printre cele mai raspandite pe piata, rezulta piese ieftine si aici, datorata ofertei mari.
Una de 2000 de euro si 3000 ii ti pentru benzina, asigurare, service si restul si asa un an de zile esti si tu linistit.
Un golf 5: https://www.autovit.ro/anunt/volkswagen-golf-v-ID7GpElL.html#4c1ad1d1a0
Depinde ce modele iti plac, eu as zice sa incep cu una mai ieftina si cu putini caii deoarece pe ea vei invata sa conduci, un golf 4-5 zic eu.
Salut! Sfatul meu este ca de început să-ti iei o mașină mai ieftină iar dupa ce vei prinde experiență îti vei lua una mult mai bună. De exemplu, iti poti lua de 3000€ masina si 2000€ sa-ti rămână pentru alte cheltuieli. Eu te sfătuiesc sa-ti iei un Opel Astra H modelul HachBack sau Break depinde care iti place. Este o masina fiabila, întreținere destul de ieftina, spatioasa si in bugetul de 3000€ o poti gasi gen 2007/2008... Daca totusi dorsti sa-ti iei ceva mai de lux din prima, in 5000€ ti-as recomanda un Vw Passaf Berlin 2008/2009
niku007 întreabă: