| Xander112 a întrebat:

Salut. Ce metode de a face bani online știți? Am foarte mult timp liber și e păcat să nu-l valorific. Am citit despre market afiliat și tot ceva cu reclame, dar nu știu care merita mai multă atenție. Voi ați făcut bani online vreodată? Dau funda!

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
7 răspunsuri:
| Aasdfghj a răspuns:

Buna! Incearca amabele metode daca te pricepi iar daca vezi ca nu merge cu una dintre ele, renunti, daca merg, cu atat mai bine. E bine sa stii sa faci mai multe lucruri. Mai poti face html, teme de bloguri si alte lucruri, daca te prinde. Bafta in ceea ce ti-ai propus!

| SingleForOne a răspuns:

1. Faci chestionare.
2. Oferi servicii online diferitilor oameni, la ce te pricepi cel mai bine (de exemplu fiverr - programare, editare de texte, traduceri, meditatii, consultari financiare, etc).
3. Scrii un blog, faci video-uri pe Youtube, tiktok, Instagram, etc si cauti sponsorizari (cineva care investeste in activitatea ta, si sa le faci reclama).
4. Scrii lucruri personale (scriori, poezii, povesti) sau faci poze, si pe urma le vinzi.
5. Investesti la bursa.
6. Deschizi un cont la amazon (sau oricare alt site de vanzarea lucrurilor, inclusiv olx), cumperi unele lucruri, le modifici putin, si le vinzi putin mai scump (un caiet de scris, ii faci o decoratiune faina pe coperti sau in pagini, si le vinzi mai scump).

| haileewatson a răspuns:

Te faci youtuber

| Jakye a răspuns:

Înveți programare sau 3D modelling.

| Xander112 explică:

Am uitat sa specific, știu C++, HTML, CSS, C#, mă pricep și la Photoshop, editare video etc., Doar că niciodată n-am găsit nimic profitabil din chestiile de mai sus, doar timp pierdut. Aveți voi alte idei?

| 3824060673 a răspuns:

Depinde mult ce așteptări ai și în funcție de așteptări ce buget ai. Vârstă, obiective și ce vrei să faci cu banii.

| Silwian a răspuns:

Vrei sa castigi asa pur si simplu. ceva gen urmaresti niste videoclipuri smd.ori dai clic la niste bla bla. Asa Ceva nu exista de facut bani! ia ti gandul de la asa ceva! ai citit si tu ceva despre afiliere dar scuza ma ca ti zic.n ai habar despre cei vorba adica e doar perdere de timp. pentru naivi asa scuza ma ca te jigenesc...asa ca tine...care viseaza la facut bani peste noapte.~laughing)