| Ingognito a întrebat:

Salut, ce părere aveți despre OTP Bank că m-au pus la munca sa îmi fac card la ei pentru salariu și am auzit că au multe taxe și când scoți bani și din astea voi ce părere aveți? Până acum am avut card la BCR și nu am avut nici o taxa decât mulți protect 6.9 lei mie îmi place la BCR dar au spus că nu mă lăsa

5 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Iti deschizi cont la OTP Banc, iar dupa aceea poti face ce doresti (plati, cumparaturi, transfer in alt cont de la alta banca, etc.).
Bancile sunt "ca si intelesi intre ei", comisioanele totale fiind aproximativ acelasi. La fel si dobanzile.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Cardul de la serviciu nu are nici o legatura cu alte carduri pe care le ai tu la alte bănci, ei au contract cu OTP bank, altii cu ING, si comisionul depinde de bancă, cand primesti cardul mergi la bancă sau un reprezentant al bancii vine la sediul unde lucrezi tu, si in prezenta sefului sau șefei tale i ti dăp cardul semnezi si atunci poti intreba de comisioane, si ei i ti vor explica tot ce trebuie sa stii.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Părerea că trebuie să respecți regulile angajatorului.

| Wr3nch a răspuns:

Pentru ca firma are contract cu otp, si le e mai ieftin in loc sa iti vireze prin bcr.

| ZyRRe a răspuns:

Poti sa-ti deschizi cont la OTP și salariul ți-l transferi tu lunar fie în contul BCR fie îți faci și un card revolut. Cu revolutul standard poți retrage până la 800 lei pe luna cash de la orice ATM fără comisioane.