| costinvlad49 a întrebat:

Ce pot face sa am mulți followeri pe Instagram, ca să fac 5000 de followeri? Vreau sa fac și 3000 de euro lunar din influencer. Ms frumos.

71 răspunsuri:
| costinvlad49 explică (pentru NietzscheFrumosSiDesteptSunt):

Nu sunt aceleași poze, nu contează like. Contează numărul de afișări. Nici eu nu dau like indiferent de sunt atras de o postare. Eu fac în medie 500 afișări la fiecare postare. Statisticile contează.

| NietzscheFrumosSiDesteptSunt a răspuns (pentru costinvlad49):

Daaa. Fix ****.

Din nou, irelevant. Ca le apari in feed-ul alora si nu au cum sa nu iti vada postarea, nu inseamna ca devii brusc celebru.

Aa, gata. Mi-am amintit de tine uitandu-ma putin la celelalte intrebari ale talelaughing
Esti ratatul ala cu enki.
Du-te pupa niste moaste de-ale prietenului tau imaginar, poate vin banii asalaughing

| DarthNiger a răspuns:

Degeaba ai tu 5000 de followeri cand nu te cunoaste nici dracu, trebuie sa fi influencer, o persoana foarte populara, crezi ca orice anonim cu 5000 de followeri face mii de euroi? daca ai intre 3k si 10k followeri faci intre 60 si 115 dolari pe o postare, nu mii de euro sau cat vizati voi.

| DarthNiger a răspuns (pentru NietzscheFrumosSiDesteptSunt):

Tu ai vazut ce raspunsuri si intrebari de **** lasa? cica el vrea chelie bronzata ca asa le place la fete sa fi mafiot laughing

| costincodrin a răspuns:

Bro, iti spun din propria experiență, la vreo 300k de View pe video o să îți dea vrei 20$ (IN ROMÂNIA) Nu mai ii crede pe toți aia din comentarii (nu toți) SI INCA CEVA, BANII NU SE CASTIGĂ DE PE FOLLOW/SUBSRIBE CI DE EP VIZIONARI PE CLIP. INTELGI? Sper că ți am fost de ajutor?

| costinvlad49 explică (pentru DarthNiger):

Și facem 10 postări pe săptămână

| costinvlad49 explică (pentru costincodrin):

Eu ma refer pe Instagram.

| Violleta2022 a răspuns:

Ca sa ajungi sa faci 3000 euro pe luna, va trebuii sa ai cel putin 500.000 sau 1 milion de followeri, care iti dau toti like-uri la fiecare postare.
La 5000 de followeri, nu castigi inca nimic.

| 1320shadow a răspuns:

Sa te caci pe story