Nu sunt aceleași poze, nu contează like. Contează numărul de afișări. Nici eu nu dau like indiferent de sunt atras de o postare. Eu fac în medie 500 afișări la fiecare postare. Statisticile contează.
Din nou, irelevant. Ca le apari in feed-ul alora si nu au cum sa nu iti vada postarea, nu inseamna ca devii brusc celebru.
Aa, gata. Mi-am amintit de tine uitandu-ma putin la celelalte intrebari ale tale
Esti ratatul ala cu enki.
Du-te pupa niste moaste de-ale prietenului tau imaginar, poate vin banii asa
Degeaba ai tu 5000 de followeri cand nu te cunoaste nici dracu, trebuie sa fi influencer, o persoana foarte populara, crezi ca orice anonim cu 5000 de followeri face mii de euroi? daca ai intre 3k si 10k followeri faci intre 60 si 115 dolari pe o postare, nu mii de euro sau cat vizati voi.
Tu ai vazut ce raspunsuri si intrebari de **** lasa? cica el vrea chelie bronzata ca asa le place la fete sa fi mafiot
Bro, iti spun din propria experiență, la vreo 300k de View pe video o să îți dea vrei 20$ (IN ROMÂNIA) Nu mai ii crede pe toți aia din comentarii (nu toți) SI INCA CEVA, BANII NU SE CASTIGĂ DE PE FOLLOW/SUBSRIBE CI DE EP VIZIONARI PE CLIP. INTELGI? Sper că ți am fost de ajutor?
Ca sa ajungi sa faci 3000 euro pe luna, va trebuii sa ai cel putin 500.000 sau 1 milion de followeri, care iti dau toti like-uri la fiecare postare.
La 5000 de followeri, nu castigi inca nimic.
andreiscripcaru întreabă: