| natsu15082000 a întrebat:

Salut.
Ce sa îmi iau la mine in prima cursa pe tir, o sa stau plecat 2 luni?
Ma poate ajuta cineva cu niste sfaturi?

Răspuns Câştigător
| Fyor a răspuns:

Salut.pt început trebuie să-ți faci o listă foarte mare,adică. mănuși de protecție, vestă reflectorizantă, bocanci cu metal,haine pentru sezonul respectiv,lenjerie pat,perina, pătură,trusa pentru întreținere corporală șampon,etc, șlapi obligatoriu pentru duș (nu se intra desculț în duș), prosoape,ceva medicamente,(eu folosesc antinevralgic pentru dureri cap,măsea,etc, un antibiotic ar fi bine sa ai mereu la tine,. azitrox, și ceva pentru spate, aflamil, apoi mai ai nevoie de. încărcătoare auto pentru telefon, căști telefon, stil cu muzică, laptop sau tv ..ai grija sa ai încărcătoare auto.cratita 2-3kg,tigaie26cm,2farfurii, lingură, etc, butelie camping, mâncare neperisabilă, dar poți lua ceva salam, costiță, cirnati vidate ..pe camion ai frigider dar nu destul de mare.f important sa iei bidon plastic 10-20litri apa pentru spălat veselă deci și ceva bureți și detergenți, vase. navigator GPS camion, rucsac pentru cumpărături (cam cît un ghiozdan), ceva saci menajeri, și ceva ciorbe la conservă, pate ficat, condimente pentru gătit...oua, ceapă, cartofi carne proaspătă le poți cumpăra de acolo..nu uita să-ți activezi roamingul înainte de plecare la telefon personal. drumuri bune și cît mai multe parcări

11 răspunsuri:
| Freya1 a răspuns:

Cred ca mâncare ce sa nu se strice.Acum nu știu dacă poți sa te alimentezi cât pentru doua luni,dar poți sa îți iei mâncare pe care poți sa o gătești treptat și ce tine plus ce iti mai cumperi pe drum te descurci.

Sa încerci sa iti încui și securizezi mașina în parcari, pentru ca în ziua de azi e foarte periculos.

Vorbește cu cei de acasă sa încerce pe cât posibil sa nu te îngreuneze psihic, sa nu te preseze ca să ajungi sa te obosești suplimentar, sa te grăbești sau sa faci gafe.

Încearcă sa fi legal, sa te odihnești bine și sa ai grija cu cine interacționezi pe drum.Ca poți sa dai peste cineva aparent inofensiv în drumul tău ce poate sa îți facă și felul doamne ferește.

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns:

Aparatură - telefon, laptop dacă folosești, încărcătoare (sunt speciale pentru mașină), un aparat de ras. Produse de igienă și îngrijire: piaptăn, unghieră, săpun, prosop etc. Medicamente fără rețetă: un coldrex în caz că e ia răceala, o aspirină în caz că te doare capul.
Alimente neperisabile (biscuiți, de exemplu). Și conserve. Probabil o să poți opri la popasuri, dar să fie acolo, în caz de orice.
Un rând de haine, un sac cu care să le cari când găsești o curățătorie (asta dacă o să stai vreodata peste noapte undeva unde au uscător de haine). O geacă. O lanternă. Ochelari de soare.

Totuși, oamenii care te-au angajat nu ți-au zis așa, în mare, cum să te pregătești? Nu ți-au zis cum dormi, de exemplu dacă ai nevoie de un sac de dormit? Sau dacă poți găti?

| Smolbean a răspuns:

Acte, bani, haine de schimb, telefon, încărcător, căști, ceva mâncare pentru drum(Sandwich, snackuri, apa/suc)

| suntserios a răspuns (pentru Smolbean):

Sandwich pentru două luni? Buna asta.

| Smolbean a răspuns (pentru suntserios):

Ii recomanzi sa și ia cratițe și plita?
Sandwich pana ajunge la o benizanrie sau un magazin, snackuri sa nu moara de foame pe autostrada...
Ne place sa fim cârcotași, asta e.

| suntserios a răspuns (pentru Smolbean):

Normal că îi recomand să își ia cratiță și plita. Așa fac șoferii de comunitate. Că doar nu o să mănânce 2 luni mâncare din benzinărie și nici nu o să își de-a toți banii de diurna sa mănânce la restaurante.

Ne place sa fie cârcotași? Eu zic că mai degrabă ne place sa răspundem fara sa fim pe subiect.

| Cherciumihai a răspuns:

Doua baxuri de apa, o cutie frigorifica cu pinguini de inghetat in care sa pui ceva hrana, o cutie de paracetamol in caz ca Doamne fereste te trage curentul, ceva muzica buna pe stick sau cd daca ai unde sa bagi ori bluetooth...haine de schimb.Sunt dupa calculator de aia nu am diacritice happy https://youtu.be/n2dVZ6wUNW4 iti las aici imnul soferilor. Drumuri bune si sanatate!

| suntserios a răspuns (pentru Cherciumihai):

Paracetamolul se ia in caz ca ai vreun virus ceva... nu ca e curent loool.

| Cherciumihai a răspuns (pentru suntserios):

Pe mine ma rezolva si atunci...depnde de organism

| suntserios a răspuns (pentru Cherciumihai):

Te rezolva când ce? Când te trage curentul? Realizezi că asta nu e ceva real nu?