Eu m-am iscris am primit 2 euro la inscriere dar de atunci nu am mai primit nimic.esti si tu inscris?
Ce coincidenta, si eu)
Ce draq fac aia, nu stiu.Culmea,mai primesc si mesaje de la toti fraierii,ca sa ma inscriu,ca sistemul merge,apoi, cand le dau reply, dau din umeri, cica, nu stiu
Sigur merge. Eu am facut deja 500 de euro
Da, da, si marmotaaa...
Bun,ai facut 500euro, la tine merge, la noi, de ce nu merge? Nu trebuia sa mearga la toti cei inscrisi? Sau e pe spaga?
De la viva sms am primit 0.00 ron, sunt inscris de 2 luni, nici macar un sms nu am primit.
Exista si alte modalitati de a face bani, dar pe paypal? am nevoie repede de niste bani pe paypal...
Nu e vorba de ce stii sa faci pentru banii aia ci ce stii sa faci ca sa-i obtii. Iti promovezi link-ul magic si merge.
Sincer eu sunt uimit ca au platit pe cineva. Dar cred ca face parte din planul lor de a atrage si mai multa lume. Mii de PTC-uri au aplicat metoda asta, au dat bani la inceput ca sa atraga oameni, apoi au inchis. In cazul SPAM eu cred ca vor inchide dupa ce strang o baza de date mare pe care ulterior o vor vinde catre companii care au nevoie de reclama. Am intalnit destule site-uri care au facut acest lucru. Mai tineti minte toate companiile acelea in prelansare care ziceau ca vor lansa un motor de cautare asemanator google si toti vor face bani? S-au inscris inclusiv din Romania la greu si nici pana azi nu s-a lansat niciuna. Au strans fain baza de date in mod gratuit si si-au vazut de treaba. Mie personal imi plac mlm-urile pentru ca din acest tip de business imi castig existenta, doar ca sunt un fan al mlm-urilor unde totul este transparent, si unde exista un produs fizic. Chiar as fi incercat sa-mi promovez afacerea prin intermediul SPAM mai ales daca au preturi ok, dar ce credeti? Sectiunea de inregistrare pentru advertiseri nu functioneaza. Deci cum credeti voi ca o sa va plateasca SPAM in viitorul apropiat daca ei nu sunt interesati sa inscrie companii care sa faca promotii prin sms?
Scuze, mi-a corectat automat si in loc de SPAM au pus spam.
Mda, nu mai mai lasa sa scriu numele firmei. Intelegeti voi ca peste tot unde apare cuvantul spam trebuia sa scrie numele firmei la care s-a referit toata lumea aici. Probabil administratorii site-ului s-au autosesizat si au pus o restrictie pe acel cuvant si l-au cenzurat.
Astea sunt minciuni.nu am auzit pe nimeni sa fii primit ceva de la ei.dar mai sunt si alte metode de a face bani pe net.trebuie doar sa te inregistrezi, sa astepti sa iti trimita ei mail-uri si tu trebuie sa le accesezi.iti vor trimite mail-uri in fiecare zi.nu este un castig imens, dar decat deloc;) mie mi-au prins bine. fara alte spam-uri, fara investitii, fara alte minciuni si timp pierdut.este sigur;) intra aici pentru mai multe detalii http://www.maildirect.ro/inregistrare/30dd511daba183e58b0944502e862dfa
Daca nu ai auzit tu nu inseamna ca nu a facut nimeni. Exceptand faptul cand stii pe toata lumea. Daca ii stii pe toti 100.000 respectele mele iar daca esti suficient de sigur pe ce spui sunt dispus sa pariez 500 de euro cash oricand. Probabil ca ai facut deja banii astia din maildirect si vei accepta pariul, pari a fii omul pentru care 500 de euro sunt bani de hartie igienica
Am zis ca nu am auzit pe nimeni.da? interpreteaza ce vrei.e diferenta intre a nu auzi si a cunoaste pe toata lumea. daca ai facut tu banii pe SPAM, bravo tie;-) eu mereu cand am citit de asta am vazut ca nimeni nu a zis sa fii facut banii din asta.
Reciteste si vei vedea ca nu am presupus ca ai fii in situatia de a cunoaste pe toti la momentul prezent.Din nou, daca nu ai auzit, nu inseamna ca nu a facut nimeni. Cu toate astea poti sa ma treci primul pe lista de auziti. Am facut 500 de euro si pot oricand sa demonstrez asta ba mai mult sa pariez toti banii cu oricine vrea. Cine vrea sa accepte pariul sunt dispus oricand dar numai intr-un cadru legal ca sa nu fie probleme
Pai si daca ai facut banii astia de ce m-ai intrebi cati bani au facut altii si in cat timp? de curiozitate?
De ce "m-ai" intreb? Pai e simplu. Ofer gratuit instructiuni pas cu pas pentru cei care doresc sa faca si ei cel putin 200 de euro lunar. Nu este si cazul tau pentru ca tu probabil esti plin de bani. Ma adresez celor care doresc asta si vor sa faca bani.
Hai lasa mistourile astea, asta care face 500 pe luna
Uite cum facem. Poti sa o iei ca misto. Fac exceptia asta pentru tine. In regula? Toate cele bune.
Pai nu ai facut niciun strop de promovare a link-ului tau magic. Trebuia sa bagi putina promovare
Eu apropae 90 euro in 2 luni. Si da, momentan doar pe inscrieri prin promovarea linkului. Din SMS-uri doar 9 centi / adica 3 mesaje am primit, insa daca ai echipa mare castigi de la aceia care primesc. Dupa al 4-lea SMS, aveam 11 euro de la cei din echipa, care au primit.
Salut, cum pot renunta la contul viva sms si sa intru in alta grupa?