Mult succes, grija cu reclamele p-aici. Sunt altele de care te lovesti peste tot pe net si sunt recomandate pe Youtube de altii.
Eu as zice ca mai intai de a iti face un cont sa te gandesti mai intai ce poate sa iti ofere acel brker ( daca este broker, ca unii nu sunt - asta inseamna ca daca da faliment, banii tai, chiar daca erau in actiuni, stocuri sau erai pe plus, nu se duc intr-un alt cont asigurat incat sa poti sa-i recuperezi - te-am bagat in ceata? ) si anume: tipuri de investitii ( FX, stocuri, indici/ fonduri ), minim de investitie, usurinta de accesare a informatiilor / usurinta de tranzactionare, diferentele de pret / taxele/ efectul de levier ( iar te-am lovit tare? ) etc.
Eu va recomand sa incepeti cu conturi demo, indeferent unde incercati si atunci cand considerati ca ati inteles cat decat si vedeti ca merge, atunci sa introduceti banii, atentie, de care nu depindeti! Mai ales cand mergeti pe instrumente de risc majore: FX, CFD, criptomonede.
Sunt foarte multe de invatat si chiar oameni cica profesionali se bat in piept ca le stiu pe toate, ca sunt experti, dar oameni tineri si la inceput? S-ar putea sa nu aveti rabdare sau sa luati de bun ce pica din prima, informati-va din mai multe locuri si judecati cu mintea voastra! Nu uitati ca si pana cele mai sigure, actiunile, sunt pana la urma tot un pariu, tot ce conteaza este pe pariezi: ca se va califica Romania la europene sau ca Hagi va reusi sa faca bani cu clubul sau.
Bro, eu nu am 10 ani sa îmi spui mie prostiile astea eu sunt pe ea de 3 luni și mai știu încă 5 platforme de investiții care una are un an Daca nu crezi, și vorbești din abureli fără să testezi și informezi, nu are sens sa îți explic mai mult, Cum am spus, cine dorește sa investească în platforma o poate face prin linkul meu de afiliere. Zi bună!
Deci ce ziceam: toata lumea se crede atotstiutoare ca e de un an, ca e de 3 luni pe treaba. Ai participat la concursuri demo sa vezi cat de productiv esti u un cont de 10000$ sau unul de 100000$? cu ce levage? Cat ai investit?
Ce tip de analiza folosesti? Cum iei deciziile? Daca parintii tai ar investii toate economiile in activitatea ta, ai avea "coooooaie" sa accepti? A stai, am uitat, se investesc doar banii de care nu ai nevoie. Stii ce e ala grad de risc? Stii ce e ala dividend? stii cand obtii sau nu beneficii?
Nu trebuie sa-mi raspunzi mie, dar iti garantez ca o viata intreaga o sa inveti, nu ma face pe mine prost. Eu am venit sa-ti dau niste sfaturi, nu sa-ti ofer linkuri de afiliere sa castig de pe urma ta, ar treui sa-ti fie rusine!
Da, scrie-mi un mesaj pe Instagram: Mihaiy30
M-ar interesa pe mine, putem lua legătura?
ServerulCool8 întreabă:
BiancaAndreeaa întreabă: