| Maragrost2 a întrebat:

Salut,cine din Braila are carti yu gi oh de vanzare, as vrea sa cumpar dar sa fie in stare buna.

1 răspuns:
| corolav a răspuns:

Alt text cretin, cu întrebare dar fără semn de întrebare (după „ de vînzare") și cu continuarea textului cu majusculă. „ Aș vrea...".
Hei, adminii, învățați-l pe roboțelul vostru să discearnă greșelile de gramatică a limbii române, de scriere corectă a limbii, pentru a nu mai apărea pe site atîtea „ monstruozități", atîtea groaznice exprimări în dulcea limbă românească!
Spune un celebru precept, adagiu, aforism, vorbă înțeleaptă, sau cum vreți să-i spuneți : „ Somnul rațiunii naște monștri".
Altfel spus, indolența, neimplicarea celor în drept ( aici de față adminii),
în treburile care nu sunt corecte, duce la perpetuarea în greșeală, la transformarea acesteia în regulă, obișnuință și, mai departe de aceasta, în prostie.
Spune latinul „ Errare umanum est" adică „ A greși e omenește" dar continuarea sună așa: „ Dar a persevera e diabolic".
Vă las pe voi să trageți concluziile de rigoare.
Pentru acest al meu răspuns chiar că aș merita o felicitare.
Dar cred că tocesc degeaba clapele de la tastatură, vorbesc „ ca Moise - n pustiu". De-atîția ani bat la porți închise și mă adresez la urechi surde.
Sînteți în ton cu toți aceia care nu vor să fie bine în această țară românească.
Să fiți sănătoși!