Ok Atunci succes! cu gfk:)))
ia citeste aici:))http://www.forum.divahair.ro/viewtopic.php?f=28&t=1418&start=15
Detalii vreau si eu despre cei care au lucrat la ei, stiu ca se ocupa si cu sonaje si cu call center.tot ce pot zice este ca trebuie sa ma duc intr-un mag de telefoane si sa intreb de un anumite gen de telefon,apoi sa completez un chestionar despre amabilitate, curatenie, informatiile primite, etc, adica cum se comporta cu clientii.aceasta e de proba. ideea e ca nu sunt in oras, si vruiam sa stiu daca se merita sa fac aceasta proba, tinand cont ca o sa ma coste cv bani.vb aia, incercarea moarte nu are, dar...nah.cel putin care au lucrat sa ma contacteze pe privat.nu am nevoie decat detalii despre ei ca angajatori.so help Funda. daca aveti nevoie
E pierdere de timp iar ca castig nu va fi in favoarea ta! Doar daca vrei sa incerci sa risti si sa te convingi singura daca se merita ori nu! Sa ti spuna asa cineva. e ca o loterie!
apropo..cum adica te va costa ceva bani? la ce te referai?
Ma refeream ca sunt plecata pentru o perioda de timp, si un drum dus intors ar cam 140 de ron pentru o simpla proba.normal ca stiu ca ar fi un part time, sunt constienta.asta ar fi in afara prog de lucru.chiar e denumit bine client misterios, nu gasesc prea multe detalii de la persoanele care au lucrat.asta ca o paranteza.
Nu! Este pierdere de timp si Crede ma ca vei iesi in pierdere!
Banii astia mi poti oferii mie iar dupa 30 de zile iti pot inapoia plus o mica dobanda si iesi in castig
sper ca nu
sa plang sau sa rad?! toate ziceau de teapa, doar cea cu gfk zicea de bine .in fine, nah, multumesc.fie ce o fi, oricum nu o sa ma duc sa le fac mereu la servicii ca banii ii vad la anul daca nu sunt serios, respectiv renunt..multumesc pentru interesul acordat
Iar aceea este online ..Deci mai bine las o balta! parerea mea!
Multumesc,pentru fundita!
Noapte Buna!
Cp.de asemenea noapte buna si tu sa ai!
Ok Atunci succes! cu gfk:)))
ia citeste aici:))http://www.forum.divahair.ro/viewtopic.php?f=28&t=1418&start=15