Te pot ajuta tot eu.
Lucrez cu ebay-ul de peste 10 ani, cumparand si vanzand prin ebay.
Pune intrebarea si te lamuresc!
Daca te duci la instagramul meu o sa vezi ca sunt expert in Shopify, si vinzari si o sa mai vezi mai multe pe pagina mea acolo, doar am vrut spun daca sunt aici care se ocupa sa ajut pe iei...ok
Ti-am mai explicat, nu am Instagram!
Instagramul este pentru copilasi, ca sa va urmariti unul pe altul.
Pe Facebook
Poate vrei sa spui ca te pricepi cat de cat la shopify, ca ai doar 15 ani si nu poti fii eligibil nici pentru un cont legal. De altfel nici pe ebay nu esti eligibil, pana la implinirea varstei de 18 ani.
Da, te-am vazut pe FB, esti un pusti frumusel.
In Shopify am 15 ani este corect ca e eligibil, dar nimi no iti opreste libertate fanciara, asa dar noi ne prefacem ca suntem peste 18 ani,si sunt un antrepenor in Dropshipping, am ajutat sute de stundeti, sa ajunga unde au dorit, azi un stundet de al meu a venit si mia multumit ca am ajutat pe el, ca a facut 10k luna acestea:are 16 ani, si urmat visul:propia afacere, Mottoul meu a fost mereu la stundeti,''Nimi nu iti opreste libertate fanciara...
Atunci avem 14 ani, eram frumusel, pana cand, a venit dracul pe mine, a dat cu cosurile, e plina fata de cosuri:
Poti sa te prefaci cum vrei, ideea este ca la verificarea platformei bancare, nu esti eligibil si poti fii blocat.
De exemplu, Ebay-ul foloseste Paypalul, care iti verifica identitatea si contul bancar si daca ai sub 18 ani, te blocheaza si adio Paypal pe veci.
Era pe upwork un pusti foarte bun, dar a facut greseala sa-si faca cont fals, declarand ca are peste 18 ani si Paypalul l-a blocat pe veci. Baiul este ca el voia sa-l platim in contul prietenei lui, ceea ce nu este posibil, mai ales cand lucrarile erau pentru companie si la un audit financiar, nu pot trimite banii unui oarecare, care nu corespunde cu cel care imi face lucrarea.
Atentie la igiena, ca le rezolva in proportie de 90%
Spalat cu apa calda si sapun dimineata si seara, sau imediat cum intri in casa dupa scoala sau dupa ce ai avut activitati in aer liber, cand fata este plina de praf si impuritati din atmosfera, care impreuna cu transpiratia de pe fata se depune in porii fetei, ii astupaformand punctele negre, care nescoase la timp, infunda porul si-l inflameaza, facand posibila aparitia cosurilor (acneei).
Spalatul corect pe fata, cu apa calda si sapun, dupa fiecare activitate in aer liber, iti face o fata curata si frumoasa.
Mai repet ca''Nimi nu iti opreste libertate fanciara''noi ne punem, cum ar fi 18 ani, intalegi,, stiu ca cand iti faci cont de paypal iti cere buletinul cu 12 cifre, si verifica contul paypal tau, daca nai 18 ani, iti vor inchide, te pui in locul parinte...
Pe mine ma dor, dar mai ales sa le atig, vai de mine:tu ai scirs asta, sau ai copiat de undeva?
Esti micut si habar nu ai ce impact masiv va avea asupra credibilitatii tale cand te vor descoperii si cate porti ti se pot inchide.
La varsta si profesia care o am, nu-mi pot permite sa fac ilegalitati.
Nu stiu ce educatie iti dau parintii, dar nu este bine ce faci si ai toate sansele sa ajungi in puscaria juvenila, pentru fals in acte, declaratii mincinoase si frauda, daca nu declari toti banii din afacerile astea.
Ce sa copii?
Ok
Poti sa ma ajuti cu cosurile?
Da, ti-am scris mai sus ce trebuie sa faci ca sa-ti mentii fata curata si frumoasa.
Pentru curatat:
Ai nevoie de 2-3 linguri de malai, sapun Dove sau de bebelusi (ca are PH-ul mai bland decat sapunul de adulti) si apa calda.
1. Speli bine fata cu apa calda si sapun si lasi spuma pe fata.
2. cu mainile inca pline de clabuc, introduci varful degetelor in malai si apoi pui pe fata, incepand cu fruntea, frecand usor-usor circular.
3. Cobori pe tample, nas baza nasului, obrazi si barbie.
Atentie: nu se da pe ochi sau pleoape!
4. Dupa curatarea completa a fetei, se clateste fata cu multa apa calduta si se sterge prin tamponare, cu un prosop foarte curat.
Procedura este mecanica, de curatare a porilor de impuritati, cosuri si puncte negre.
O alta procedura este:
1. Speli fata foarte bine cu apa calda si sapun si o stergi cu un prosop curat.
2. Iti storci cosurile
3. Pui pe un betisor de urechi (care are putian vata in varf) 1 picatura de TEA TREE OIL (ulei de arbore de cei) si atingi cosul stors. de preferat sa faci procedura seara, cand nu mai iesi din casa.
4 Lasi sa se usuce si eviti sa atingi fata cu mainile sau altceva.
Iginea zilnica facuta riguros, cu apa calda si sapun, iti va mentine o fata frumoasa si curata.