Investeste-i IN TINE. Nu ai detaliat cu ce te ocupi, cum ai ajuns sa ai banii astia - sa ii primesti mostenire e una, sa ii cistigi la loto e alta, sa muncesti si sa stringi putin cate putin e cu totul alta. Zi mai multe ca sa ne facem idee.
Exista la companiile de asigurari niste produse care iti garanteaza o dabanda mai mare decat cea bancara. Asigurarea de viata Dinamic invest de la Tiriac
In primul rand 10.000 RON nu-s asa multi bani, cel putin nu pentru investitii. Veniturile in cazul investitiilor vin procentual si, asa cum ai observat si tu, 2% din 10.000 nu e chiar o avere.
Cred ca ai asteptari prea mari de la suma asta si crezi ca o sa te imbogatesti dar te asigur ca nu e cazul.
Exista si alte modalitati de a o investi, in actiuni sau sa faci tranzactii cu monede insa riscul e mult mai mare decat potentialele castiguri.
Sfatul meu, daca nu ai nevoie de ei acum, este sa ii lasi intr-un depozit la terment si sa tot adaugi anual cat posti.
Daca ai venituri mai mari care sunt constante poti incerca o pensie privata cu componenta de investitie dar in cazul ala va trebui sa tot depui lunar o anumita suma.
Salut
Moduri sa ii inmultesti sunt multe, dar nu vor aparea bani din cer dintr o data, adica nu o sa faci milioane pe zi. O modalitate ar fi sa cumperi chestii (diverse) de pe wish.com, aliexpress.com etc. si sa le vinzi in Romania cu un pret mai mare desigur ( ochelari, manusi, inele, cerceii, jucarii etc ).
See you
10k RON nu sunt bani mulți când vine vorba de investit.
Singura metodă de a face bani "eficient" cu ei este să intri în tranzacții riscante, de exemplu opțiuni. Nu recomand în nici o formă. Este practic dat la păcănele.
Recomandarea mea e să îi ții deoparte și să mai adaugi la sumă lunar. Să ai bani puși deoparte este foarte important pentru când vin cazuri de urgență.
numesiprenume0 întreabă:
boghdi întreabă: