| bestia69k20 a întrebat:

Salut.Cum pot sa imi schimb pinul cardului de la raiffeisen? Singura optiune este sa merg fizic la banca?(Am internet banking pe telefon, pot intra pe cont)Problema e ca nu stiu pinul(cardul e de 2 ani, nu l-am folosit si abia recent cand m-am angajat mi-a trebuit cardul, am mers la banca, l-am actualizat si cum am spus anterior, am instalat internet banking-ul si cand am zis doamnei respective sa imi schimbe si pinul ca nu il mai stiu mi-a zis sa ma descurc singur pe telefon ca ea nu se pricepe si nu se mai complica ca iese la pensie, wtf). Mersi anticipat!

Răspuns Câştigător
| JicaContra a răspuns:

Mama, esti dus, urlam sus si tare FA MVE, LA CE ESTI BUNA ATUNCI?!?
eu sunt client, am o problema si tu refuzi sa mi-o rezolvi
CREZI CA EU CARE **NU** LUCREZ LA BANCA STIU MAI BINE?!?

UNDE IN MATA ITI E SEFUL SA ITI FAC O RECLAMATIE DE RAHAT!

si NU pleci din banca pana nu rezolva problema... si NU stai degeaba cand esti tratat cu NESIMTIRE PORCEASCA

totusi, uitate cu atentie pe internet banking, s-ar putea sa ai, la mine la ING este, mai "ascuns" dar este, iar daca nu gasesti, da telefon la banca si freaca-le ridichea, eventual macar sa iti spuna unde e in internet banking

12 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Prin internet banking nu se poate schimba un pin de card bancar, deoarece sunt riscuri ca un hacker, copils au ruda sa afle datele bancare si sa intre in posesia datelor tale bancare, golindu-ti contul.
Schimbarea pin-ului se poate face numai in persoana, cu cardul si buletinul in mana, la ghiseu, in banca ta.

| mihai69 a răspuns:

Cred că o soluție ar fi să ceri telefonic deblocarea cardului (pe care chiar ai putea să-l blochezi și „pe bune", băgând de 3 ori un PIN aiurea).

| CodrutElian1990 a răspuns:

Nu mai intreba pe unii sau pe altii. Da un telefon la banca. Scrie Raiffeisen pe googal, deschide site-ul Raiffeisen Bank - Persoane fizice si pe bara de sus gasesti contact, unde gasesti moduri de contact. Cel mai bine dai un telefon si ti se spune ce sa faci.

| cfrtobias a răspuns:

Probabil trebuie sa mergi la banca cu buletin, cu doamna ai vorbit online?

| bestia69k20 explică (pentru cfrtobias):

Nu, fata in fata am vorbitlaughing

| cfrtobias a răspuns (pentru bestia69k20):

Cred ca trebuie sa mergi inapoi, ca daca n-ai parola nici la bancomat nu poti schimba sau sa suni la ei

| bestia69k20 explică (pentru JicaContra):

Ai de *** laughing))) mersilaughing)

| JicaContra a răspuns (pentru bestia69k20):

Cu placere happy

| JicaContra a răspuns (pentru bestia69k20):

Mama, esti dus, urlam sus si tare FA MVE, LA CE ESTI BUNA ATUNCI?!?
eu sunt client, am o problema si tu refuzi sa mi-o rezolvi
CREZI CA EU CARE **NU** LUCREZ LA BANCA STIU MAI BINE?!?

UNDE IN MATA ITI E SEFUL SA ITI FAC O RECLAMATIE DE RAHAT!

si NU pleci din banca pana nu rezolva problema... si NU stai degeaba cand esti tratat cu NESIMTIRE PORCEASCA

totusi, uitate cu atentie pe internet banking, s-ar putea sa ai, la mine la ING este, mai "ascuns" dar este, iar daca nu gasesti, da telefon la banca si freaca-le ridichea, eventual macar sa iti spuna unde e in internet banking

| cfrtobias a răspuns:

Nici el nu stie pin de unde sa iti dea? laughing

| cfrtobias a răspuns:

O mers cum o zis JicaContra? laughing

| bestia69k20 explică (pentru cfrtobias):

Aparent doar la banca poti schimba pinul laughing

| cfrtobias a răspuns (pentru bestia69k20):

Metoda lui a functionat? ai fost la banca?