| simonammm a întrebat:

cum pot sa scap de lipsa asta abanilor? fara bani parca esti fara viiata nu poti face nimic, cum e viiata asta alti au bani fara sa munceasca si alti vor sa munceasca si nu au unde cum vi se pare? astept raspuns.

9 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Este adevarat ce spui dar nu trebuie sa disperi si sa te resemnezi. Daca vrei sa muncesti cauta un loc de munca, in primul rand, pe site-ul Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca(AJOFM) din judetul tau ori fa-le o vizita, toti angajatorii sunt obligati sa comunice acesteia locurile de munca disponibile. Mai poti cauta si pe alte site-uri ori in ziarele locale, prin prieteni, cunostinte, rude etc. Succes si numai bine!

| CRISTINA9090 a răspuns:

Pai asa se nask unii bogatiii

| anka a răspuns:

Pana cand gasesti ceva de lucru poti sa fi baby sitter daca iti plac copiii.

| riana36blue a răspuns:

Din ce judet esti?

| BigV a răspuns:

Deschide-ti o afacere! Nu prea poti face avere ca angajat, chiar daca unii zic ca se poate, astea sunt povesti.

| simonammm explică:

Sint din judetul Vaslui si slabe sanse sa gasesc ceva de munca.asa pe minimul pe economie nu se merita, as vrea in strainatate dar nu am pe nimeni.

| Dj Boalca a răspuns:

Pentru a putea avea niste bani in plus ar cam trebui sa stai de vorba cu un consultant financiar.acum eu sunt unul din acei consultanti care ofera pana la sfarsitul lunii analize financiare gratuite

| BigV a răspuns:

Daca vrei sa faci bani si te gandesti sa iti deschizi o afacere, nu o incepe doar din dorinta de a face bani. Gandeste-te mai intai la ce iti place cel mai mult sa faci, la ce te pricepi tu cel mai bine sau la ce ai vrea sa te pricepi cel mai bine, de exemplu eu incerc sa imi pun pe roti o afacere in domeniul auto, mai exact un service! Toate cele bune!

| Ana_6561 a răspuns:

Devino reprezentant avon, ai face niste bani in plus. pe mine mo ajutat foarte mult. daca vrei mai multe detalii intra pe id meu avon016190.