Simplu!
L|cand iti faci un cont Paypal legi contul bancar sau credit cardul de el.
paypalul iti verifica contul bancar extragandu-ti $2 pe care ulterior ti-i inapoiaza in aceasli cont bancar, ca o dubla verificare ca tu esti persoana titulara a contunului bancar dar si de paypal.
Deci, dupa ce esti verificat de paypal si primesti informatia ca ai devenit activ si eligibil sa faci tranzactii, poti sa trimiti bani prin paypal, sau sa primesti in paypal.
La primirea banilor in paypal, tot ce ai de facut este sa mergi al sectiune de "money" si selectezi "transfer money" apoi selectezi din contul tau de Paypal "from" - catre "to" contul tau bancar sau credit cardul, sau banca ce o ai tu legata de paypal, alegand moneda in care vrei sa primesti banii.
Transferul dureaza 5 zile lucratoare, deoarece este considerat un transfer international.
Cam ce doresti tu este aproape la fel ca prezentarea din video https://www.youtube.com/watch?v=l7NirRBzdOQ - vei intra in contul Paypal si mergi la Transfer si scrii in spatiile goale, de unde vin banii, suma etc. Euro se vor transforma automat in lei. Numai ca transferul merge doar cu cont bancar cu cardul VISA.
Dupa ce ai introdus numarul cardului in paypal si ti-a retras 2 euro, trebuie sa mergi la banca sa ceri un extras de cont. In dreptul tranzactiei celor 2 euro, gasesti un cod din 4 cifre pe care av trebui sa-l bagi in paypal pentru confirmare. Asa mi-a cerut mie.
Ea doreste sa transfere bani, nu sa activeze contul Paypal. Citeste mai clar continutul intrebarii.
Am inteles. Insa nu stiu daca a legat cardul de paypal. Si eram datori sa ii explicam cum si ce fel.
In momentul cand legi contul de paypal, trebuie sa introduci codul din extrasul de cont. Tocmai de aceea retrag ei doi euro pentru ca un cod din acea retragere sa fie introdus in paypal pentru confirmare. Mai departe poate retrage din paypal cum s-a scris mai sus.
Ea a mentionat ca vrea sa transfere din Paypal in contul bancar, este de inteles ca era activat, altfel nu se putea folosi.
Muşat_Bogdan_1999 întreabă:
andreiscripcaru întreabă: