| AndreiAndrei89 a întrebat:

Daca ati avea 1000-3000 de euro in ce i-ati investii ca sa scoateti mai mult pe viitor?

Răspuns Câştigător
| Adib123 a răspuns:

Agricultura daca nu ai ceva experienta poate deveni o afacere f. nesigura, topesti banii in primii 2 ani si ramai cu experienta. Investitii pasive la sumele astea nu ai ce sa faci, proprietati imobiliare accesibile poate doar ceva terenuri prin pustietate, care daca le cumperi cel mai probabil nu mai scapi de ele. Singurele pasive ar fi ceva forme mici de servicii de inchirieri cum ar fi http://3afaceri.blogspot.ro/......atice.html sau http://3afaceri.blogspot.ro/......carii.html sau http://3afaceri.blogspot.ro/......t-la.html. Daca nu ai experienta in niciun domeniu ar fi indicat sa investesti distribuit banii, adica sume mici in mai multe mici afaceri. Dupa cateva luni iti cam poti da seama care este mai rentabila si la care dai mai mult randament si sa te concentrezi numai pe una cu investitii mai mari. Succes

13 răspunsuri:
| DimLight a răspuns:

Cumperi bitcoin. probabil o sa vezi o crestere de 12%-24% pe an, poate mai mult dar asta daca il cumperi cumva fara sa platesti taxele alea mari de 7-10% de la bancomat.

| relian a răspuns:

Daca atat ai 3 mii cumpara un teren ceva,un loc de casa,dar asta depinde in ce oras, comuna sau loc esti tu. Daca nu cumpara un teren agricol, mai buna investitie nu vad. Terenu niciodata nu va scadea, cauta un teren de viitor sa zic asa linga un drum, linga ceva undei trafic, acolo in viitor se va construi ceva.Bine ca la banii astia aia nici de o excursie nu-ti ajung laughing

| anonimg a răspuns:

As continua studiile cu banii de mai sus. Cred ca e cea mai buna investitie.
Ca sa faci o afacere e prea putin; poate doar ca vanzator de martisoare.
Daca as fi avut bani mai multi mi-as deschide o patiserie cu produse facute din 100% faina integrala. Asa ceva nu gasesti prea des.

| lpavel a răspuns:

Nu ai in ce investi cu atat ca sa scoti mai multi in viitor, cel putin eu nu cred ca ai avea in ce investi. Eu cred ca ar trebui sa ai macar 10 000e ca sa poti investi in ceva!

| Lioana a răspuns:

Daca as avea aceasta suma mi-as renova casa, nu as investi intr-o afacere. Iar daca as avea un gand despre cum as putea scoate bani nu l-as spune altora pentru ca nu vreau sa mi se fure ideile.

| BizSinir a răspuns:

Servicii funerare! Cancer, stres, crime, spitale infecte...Ar fi o afacere de viitorwinking

| Gimmy97 a răspuns:

Nu investeti in nimic pentru viitor. Te duci intr-o exurcie intr-un loc exotic sau te duci in cea mai mare aventura a vietii tale in safari.
nu stiu, ceva gen.

| annneamary a răspuns:

In agricultura, apoi poti accesa niste fonduri europene si asa poti obtine mai multi bani de investitie...

| AndreiAndrei89 explică (pentru annneamary):

Si cu cati bani as putea sa incep?

| annneamary a răspuns (pentru AndreiAndrei89):

Http://agrointel.ro/......la-hectar/ sunt multe restaurante si in Romania care cumpara acest cartof nu doar in alte tari, poti incepe cu o suprafata mica pentru inceput

| annneamary a răspuns:

Spre ex. cartoful mov care este extrem de scump, nu prea greu de intretinut, ex2. castravetele amar denumit si insulina verde. nu ai nevoie de foarte multi bani pentru inceput si nici concurenta foarte mare pe piata nu ai in Romania...

| OX_Razvan_2002 a răspuns:

Cumperi o incapere, apoi o decorez si o dai in chirie si vei avea un venit lunar profitabil pentru tine.

| Ytrap a răspuns:

Intr.un mini magazin

Întrebări similare