| Lucaaragiale23 a întrebat:

Salut.
Daca primesc niste banii pe revolut pentru un produs și eu nu-i ii dau acelei persoane produsul are cumva posibilitatea să extragă banii pe care a dat din cont?
Sau sa facă ceva reclamație ceva rău?
Sa îmi blocheze contul nu știu.

9 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Esti ultimul om daca faci asa ceva si banca are datele tale ca cel care iti da tie banii fara sa primeasca produsul face plingere la politie si intrii la inchisoare, asa ca cel mai bine nu te baga in belele nimeni nu plateste fara sa vada produsul, iei banii cand dai produsul, sau daca il trimiti prin curier banii se achită curierului altfel nu primesti niciun colet, se intoarce inapoi celui care la expediat

| Violleta2022 a răspuns:

Nu are cum sa-ti ia banii inapoi, dar poate face reclamatie la Politie si te rpind foarte usor, ca tranzactia este online, cu nuele tau si toate datele despre tine.

Daca voiai sa tragi teapa puteai sa-i iei cash, ca la tranzactii de acest gen, unde exista un istoric legal de transfer bancar, si o incurci foarte rau cu Politia.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Poate sa îți facă o plangere pelana pentru inselaciune. Contul de revolut va fi cea mai mica problema a ta daca se întâmplă asta.

| Lioana a răspuns:

Sa iei bani pentru un produs si sa nu il livrezi se numeste inselaciune si e caz penal.

Conform art. 244 Cod Penal inselaciunea
se pedepseşte cu închisoarea de la 6 luni la 3 ani.

| VoidEternal a răspuns:

Poate și ar face bine să meargă la poliție.

| VoidEternal a răspuns:

Crezi că dacă ți-a transferat bani pe revolut el nu are cum să dovedească plata?

| anonim3247 a răspuns:

Tocmai din cauza la din ăștia ca tine nu au încredere cumpărătorii să plătească înainte ce cumpără de pe internet.

| Miruna333 a răspuns:

Tie ti-ar placea sa patesti acest lucru? Bani cinstiti nu puteti face.

Răspuns utilizator avertizat