Partea cu dezmembrarile, cum ai zis si tu, nu iti asigura continuitate. Te poti trezi cu banii blocati in masini care nu se cauta. Eu lucrez in domeniul auto, stiu cat de cat cum sta treaba cu dezmembrarile: daca iei masina populara (sa zicem Golf 4), vinzi instant partea din fata, adica de la bara pana la parbriz si airbag-uri, apoi se mai dau portiere, geamuri, si poate si motorul. Daca ai facut o achizitie buna poti sa-ti scoti investitia + un mic profit inca de la vanzarea "botului", asta daca le demontezi personal si nu platesti oameni.
Nu e insa genul de afacere pe care s-o recomand in prim-plan, mai ales daca ai de platit si o chirie pentru ea; asta o pot face spre exemplu eu, ca am spatiul necesar, si pot aduce 2-3 harburi de 500e bucata, din care pana la vara poate scot cate 1000 (nu stiu daca as ajunge chiar asa sus, dar zic si eu).
Fast-food mi se pare mult mai sigur, atat timp cat reusesti sa-l deschizi in zona potrivita.
Bai, la exeprienta mea nu prea imi permit sa iti dau sfaturi, cu toate ca m-au scolit prin liceu cu management, marketing si alte prostii de specializari. Cauta din start competitorii, sau modul in care ii poti depasi. Partea de Fast Food prinde mult mai repede in locatia potrivita. La masini, din cate am observat eu, concurenta e destul de mare si cererea mult mai mica, cel putin daca nu iti faci reclama adecvata pe un stoc care sa rezolve majoritatea problemelor. Orice alegi, gandeste-te din start la locatie, dupa la competitie. Chiar daca nu sunt specializat, eu as fi mers pe fast food si chiar am in plan o idee de gen, dar inca nu am partea financiara. Bafta!
anonim_4396 întreabă: