| RazvanC28 a întrebat:

Salut! Deschiderea une i spalatorii auto, este profitabila? Majoritatea spalatoriilor le vad destul de aglomerate, ma gandesc ca ies ceva banuti, a mai deschis cineva dintre voi una? este profitabila?

5 răspunsuri:
| Simpatic a răspuns:

Depinde de zona, de vad cum se zice, daca este singura spalatorie pe o distanta de 500 metri-1 km e de bine tare, spalatoriile deschise unele langa altele mi se par un lucru de prost gust precum shaormeriille una lanaga alta.
Pe de alta parte ceea ce nu avem noi la spalatorii este personalul cu adevarat calificat, adica se angajeaza necalificati cu salarii mici ca sa fac treaba si li se ofera niste solutii de uratare si niste lavete cu care zgarie masinile clientilor, lucru pentru care tot mai multi apeleaza la spalatoriile alea in care iti faci singur spalarea.
Urat caci in spalatoriile de prin afara se lucreaza cu mai multa responsabilitate si cu produse de calitate.
Sa iti dau si un exemplu la mine in oras la un autoturism obisnuit pentru un EXTERIOR preturile variaza intre 20-27 lei, interior-exterior-27-37 lei, am gasit o spalatorie de calitate care foloseste lavete corecte, pasi corecti de prespalare si spalare dar iata ca pretul interior-exterior este 60 de lei, ceea ce este scump.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Da, ies bănuți dacă ai clienți.

| Frank51 a răspuns:

Hai sa zic și eu ceva în plus față de colegi. Depinde câte alte afaceri mai ai, dacă te axezi pe una singură e mai greu pentru ca profitul nu este foarte mare, important este să fi un bun antreprenor și sa nu îți folosești banii tăi, ci bani împrumutați sau de la investitori.

| hacktek a răspuns:

Spalatoria auto este profitabila. Plata unui angajat sau doi nu este profitabila. In concluzie, pentru a fi profitabila trebuie sa faci o spalatorie Self Wash.
Profitabila garantat.

| Z3n0 a răspuns:

Depinde daca sunt multe in zonă sau nu, dacă nu sunt eu zic că e profitabil.