Ai si firma facuta?
odata ce te uiti dupa oameni specializati, cu care sa-ti formezi o echipa...
Aham... Bănuiesc că ai și bani să plătești o echipă întreagă de oameni care se pricep să facă jocuri? Nu de alta, dar salariile în domeniu sunt printre cele mai mari.
Bani sunt, nu e nicio problema, problema este sa caut echipa serioasa.
In cazul asta, succes!
Linkurile unde gasesti profesionisti in programare si gamming sunt mai sus, in primul meu commnetariu.
Daca zici ca ai fost trecut de mila in liceu si esti anul I la constructii, nu te mai intreb de ce nu ai aplicat la UniBuc la Informatica.
De curiozitate, de unde are un student în anul I bani să plătească o echipă de programatori?
Și o întrebarea suplimentară: dacă tu nu faci față în anul I de facultate și vrei să te treacă profesorii "de milă", chiar crezi că ești capabil să coordonezi o echipă de programatori care să dezvolte jocuri?
Vad ca ești curios și iti voi răspunde, simplu bani am ca am muncit plus ma ajuta și părinți si ma susține ca să pot dezvolta firma și legat de facultate o sa ma las ca nu am timp de facultate ca trebuie sa organizez oamenii și vreau sa iau câte un om la început și asa ușor formez o echipa, crezi ca dacă nu termin o facultate sunt inapt sa formez o echipa?
"am muncit plus ma ajuta și părinți"
Salariul unui SINGUR programator care dezvoltă jocuri este de ordinul miilor de euro pe lună. Deci îmi este greu să cred că ai adunat atât de mulți bani încât să poți angaja o echipă care să muncească luni în șir sau poate chiar ani să dezvolte un joc.
"crezi ca dacă nu termin o facultate sunt inapt sa formez o echipa"
Nu neapărat. Dar cred că un om care chiar este capabil să conducă o echipă de dezvoltatori nu întreabă pe TPU "unde as putea invata mai ușor pe YouTube pentru facultate" sau dacă "la facultate profesorii te trec din milă". Un astfel de om nu este atât de superficial, înțelege lucrurile mai în profunzime.
Cu alte cuvinte, un om capabil să conducă echipe de dezvoltatori este capabil și să se descurce fără să pună întrebări penibile pe forumuri generaliste.
De asta am dubii în ceea ce privește capacitățile tale, nu pentru că nu ai facultate
Știu și eu de asta am o suma de bani de îmi permit sa iau 2 programatori plus nu as vrea sa dezvolt un joc complex cu am ar fi rd2 sau alte jocuri care sunt făcute bine, ci un joc simplu si care nu necesita ani bune la el dacă înțelegi.
Și ce faci cu jocul ăla simplu? Câți bani crezi că scoți din el? Sunt pe piață zeci de mii de jocuri cu mult mai bune decât jocul pe care ai putea să-l dezvolți tu cu doi oameni în două-trei luni.