| Andrei1727937 a întrebat:

Salut dragilor... am o problema sa zic asa si am nevoie de niste sfaturi.
M-am imprumutat la mama mea acum 1 saptamana de 100€ si nu am in momentul asta sa i-i dau inapoi (am 18 ani) si nu e problema, o sa ii dau banii inapoi dar problema este ca mai am nevoie de 200€ si ii pot da si banii astia inapoi in 10 zile cam asa dar problema este ca nu cred ca imi va mai da. Are bani pentru ca a facut un imprumut la banca pentru ca avea nevoie pentru ceva si mai are deci nu asta ar fi problema, ce pot face ca sa o fac sa imi dea 200€? Ea nu stie sigur daca am de unde sa ii dau inapoi dar am insa nu vreau sa stie de unde... Astept sfaturi

2 răspunsuri:
| Totenn a răspuns:

Ea are bani de dat la banca si tu vrei sa-ti mai dea si tie? ce vrei sa faci cu banii? chiar sunt curios ca e cam dubios

| Violleta2022 a răspuns:

Incearca sa imprumuti de la prieteni!
Daca mama ta a facut imprumut bancar, cu siguranta a facut pentru ceva foarte urgent si foarte serios, nu ca sa-ti o dea tie, sa-i cheltui pe cine stie ce glume, mai ales ca ai dovedit ca nu se poate avea incredere in tine, odata ce nu ai fost capabil nici macar suta imprumutata, sa i-o inapoiezi.
Limiteaza-te la banii pe acre ii ai in buzunar ori ia-ti de munca si ii castigi singur.