| ashkartash a întrebat:

Salut, e cineva, cumva, pe aici care este adolescent si lucreaza sau stie vreun loc unde se angajeaza elevi in Bucuresti?
Exceptand fast food-urile suprasolicitate precum pizza hut, mc,
Poate ceva ospatar/barista, vreo terasa, vreun supermarket, etc.
Multumesc.

4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Adolescentii nu pot fii angajati ca ospatari, fiindca nu au varsta legala sa intre in bar si nici sa vanda bauturi alcoolice.
Legea spune ca trebuei sa ai PESTE 18 ani, ca sa fii angajat la baruri, terase, restuarante sau alte sali unde se consuma alcool.
Daca ai peste 15 ani te poti angaja la sere de flori ori legume si fructe din zona unde locuiesti, ca acolo este tot timpul nevoie de mana de lucru.
Sub 15 ani - este ilegal sa te angajezi.

| oglindasultanului a răspuns:

Eu cand eram in liceu aveam o colega minora care zicea ca se angajase intr-un magazin care n-s sigura daca era mega image sau o fi fost altceva. Si cred ca aia avea vreo 17 ani. Daca este la un liceu cu asa profil, este posibil sa angajeze, dar noi nu aveam profil de liceu unde lucra ea. Deci ca elev mai poti face si altele, acum depinde daca e fata sau baiat si ce hobby are, la ce este priceput.

| 1997onur a răspuns:

Vezi pe olx ca sunt o grămada de anunțuri de locuri de munca sigur găsești acolo un loc de munca

| haileewatson a răspuns:

Ca si ospatar nu cred ca poti, dar mergi in cafenele si intreaba daca angajeaza barista. Poti sa intrebi si la magazinele de haine din mall.

Întrebări similare