Din pacate nu te poti angaja legal decat de la 16 ani (15 ani cu acordul scris al parintilor) asa ca ar trebuie sa apelezi la rude la cunostinte, sa faci diferite servicii pentru ei si sa le ceri niste sume modice, poti sa ai grija de copiii mici, sa plimbi catei, sa le faci cumparaturile sau poti sa iti vinzi chetiile de care nu mai am nevoie pe net, pe okazii de exemplu pentru a face rost de bani.
La vârsta asta nu te angajază nimeni, nu este legal.Dar acum de sărbători mergi cu colidatul şi mai scoţi câte ceva.Baftă!
Tu nu ai parinti? In loc sa mergi la scoala sa iti asiguri un viitor, vrei sa iti distrugi viata pentru tot deauna? Ai timp mai tarziu sa lucrezi mai tarziu. Mai intai invata sa scrii si sa te adresezi corect.
Nu vreau sa fiu rautacioasa, dar soarta. Stiu ca nu sunt perfecata sa comentez asa, dar cineva trebuia sa o faca.
Daca tu ai familie buna nu inseamna ca toata lumea are. E bine sa stai de "sus" si sa judeci probabil, esti nascuta in 1998 si ai la avatar poze cu iPhone ca deh ti-a luat mami.
De fapt mie imi ia tati ce vreau, dar nu privesc de "sus"(desi dupa inaltime as putea ) pe nimeni(aproape)... cel putin nu aici (pe TPU). Si eu merg dupa 2 principi: 1)Nu faci copii daca nu esti in stare sa ii oferi confortul minim(un copil nu trebuie sa stie problemele parintilor) si 2) Daca esti parinte mai intai pui pe primul plan copilul tau si apoi tu. Chiar daca o sa comentezi ca ce stii tu despre a fi parinte, cum ai spus sunt nascuta in 1998(adica am 14 ani) felul cum gandesc poate fi foarte matur pentru varsta mea, plus ca eu asa am fost educata acasa si la scoala.
Da am facut prea multe paranteze, insa sper sa fiu inteleasa. Eu doream sa spun ca e prea mic sa se angajeze undeva si plus ca nimeni nu ar angaja un copil de 14 ani.
Am parinti si invat si bine la scoala dar vreau sa castig niste bani in plus pentru un telefon. Da oricum mersi
La 14 ani nu poţi decât să mături curtea bunicii sau să împarţi pliante ca să faci bani.
Salut! daca vrei si ai posibilitatea sa investesti 20 minute pe zi, poti castiga bani foarte usor aici http://www.probux.com/? r=danielomega Succes!
sorin8256 întreabă: