| 6Anonim9 a întrebat:

Salut!
Eu stau la bloc iar parintii la sat. Vreau sa imi deschid un mic atelier la sat pentru ca am spatiu si as avea nevoie de cateva scule cu mare consum in acel atelier. Vreau sa stiu care ar fi procedura pentru a obtine o racordare separata fata de casa, pe curent trifazic? Se poate oare?

3 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Trebuie sa mergi la furnizorul de electricitate din zona si sa te interesezi de posibilitatile lor tehnice.
Daca au posibilitate de racordare, trebuie sa faci contract pentru energie electrica trifazata, pe numele proprietarului atelierului (ca firma: SRL sau PFA, deja inregistrat).

| carevaescu a răspuns:

Vrei si un alt contor?
Daca reteaua permite, vb cu un electrician autorizat.

| cristianmihai1 a răspuns:

Pentru a obține o racordare separata fata de casa, pe curent trifazic, ar trebui sa urmezi urmatorii pasi:

Contacteaza distribuitorul de energie electrica din zona ta pentru a verifica daca se poate realiza o racordare separata la reteaua lor.
Completeaza cererea pentru racordare si furnizeaza toate informatiile necesare, cum ar fi locatia, puterea necesara, etc.
Plătește taxa de racordare si orice alte costuri asociate.
Furnizeaza toate documentațiile necesare, cum ar fi planurile pentru atelier si autorizațiile necesare.
Așteaptă aprobarea racordarii si programarea instalarii.
Asigura-te ca ai instalat toate echipamentele si sistemele necesare pentru a satisface cerintele energiei electrice.