| Generalgrevious031 a întrebat:

Salut. Exista jocuri online din care faci bani reali de pe un laptop sau PC?

8 răspunsuri:
| JBViațaMea a răspuns:

Angajează-te mai bine dacă vrei bani!

| lacrimideargint a răspuns:

Jocurile alea nu iti fac bine, poti sa devii dependent de ele si sa pierzi foarte multi bani! Nu am jucat niciodata si nici nu vreau sa joc vreodata! Mai bine pune mana si invata daca esti elev sau student ca sa ai un job bine platit in viitor! lasa prostiile precum tigarile, bautura si alte "minuni" si fa-ti un viitor frumos! sanatate.

| doctorandus a răspuns:

Exista campionate de jocuri cu premii generoase, dar trebuie sa fii extrem de bun la jocul respectiv ca sa castigi ceva.

Altfel, poti fi angajat drept coechipier la anumite jocuri, problema e ca cei din China lucreaza foarte ieftin, deci nu ies multi bani din asta.

| StoicAnalysis a răspuns:

Iti trebuiesc ani grei de performanta si devotament. Este exact ca intr-un caz al unui sportiv profesionist.
Eu am ca hobby principal gaming-ul si am avut ocazia sa joc in unele turnee in care faci bani. Faza e ca daca nu te tii de jocul respectiv inca de mic, si nu esti la curent cu fiecare update al lui plus toate mecanicile jocului, nu ai sa ajungi acolo unde se castiga bani. E o competitie acerba unde in majoritatea cazurilor doar asiaticii au probabilitate mare sa iasa invingatori.

| Generalgrevious031 explică (pentru lacrimideargint):

Eu ma refeream jocuri online nu la pacanele.

| Kufu95 a răspuns:

Sunt destule și tu întrebi asta? Găsești imediat pe net, doar talent să ai la ele.

| LisaJulie a răspuns:

Dacă vrei sa te înscrii in campionate și ești foarte bun la gaming, ai sansa sa câștigi bani

| lacrimideargint a răspuns (pentru Generalgrevious031):

Imi pare rau, credeam ca te refereai la jocurile alea de tip Cazino pe care tot le promoveaza lumea in reclame, multi oameni sunt atrasi de ele din pacate.