| alexxukk a întrebat:

Salut. Folosesc aplicația george dar nu pot face un tranfer pentru ca nu am 18 ani. Ce as putea face deoarece trebuie sa fac urgent transferul.

Răspuns Câştigător
| Anonimul151 a răspuns:

Nu se poate face un transfer dacă nu ai 18 ani. Pentru a face transfer, trebuie sa mergi cu unul dintre părinți la o sucursală BCR, și sa spui ca dorești să faci un transfer. Și așa vei putea.

7 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Nu poti face nimic pana nu implinesti 18 ani. Credeai ca pacalesti sistemul?

| Anonimul151 a răspuns (pentru darrio2007):

Transfer nu poate face pentru că e minor. Însă dacă vrea să scoată banii cash de la un bancomat poate și dacă e minor.

| darrio2007 a răspuns (pentru Anonimul151):

Stiam asta.

| Violleta2022 a răspuns:

Nu poti face nimic, te resemnezi si astepti sa cresti, ca contul tau sa devina eligibil si sa-l poti folosii.

la 14 anisori nu ai voi tu la multe si nu stiu sincer de ce parintii nu te supravegheaza si nu iti verifica linkurile si aplicatiile pe care umbli si unde nu ar trebui sa detii conturi, pana nu deveni major.

| mi25 a răspuns:

Mergi la banca, scoate banii cu cardul si apoi ii depui in contul in care vrei.

| darrio2007 a răspuns (pentru mi25):

Are 14 ani, inteligență.

| Anonimul151 a răspuns:

Dacă spre exemplu vrei să scoți banii cash de la un bancomat, cardul e al tău, știi pinul atunci ii vei putea scoate și dacă ești minor. Deoarece la bancomate nu stă nimeni să te controleze.

Cum spuneam. Transferul îl poți face doar la o sucursală BCR, mergând acolo cu un părinte.