Nu ti se poate sparge contul bancar cu una cu doua. Stai linistit ca ai procedat corect.
Eu fac zilnic tranzactii bancare si trimit recipisa de la banca prin email, de zeci de ani de zile si nu mi s-a intamplat niciodata asa ceva.
Ti se pot retrage banii din contul banacr, doar daca au autoritate de direct debit, semnata de tine, altfel poti cere bancii sa investigheze sis a-ti dea banii inapoi, daca cumva cineva procedeaza in acest fel.
Cu credit cardul este diferit, adr si acela se poate disputa si investga de catre banca, tu primindu-ti banii inapoi.
Am inca un sfat sa-ti dau: foloseste platile Paypal, fiindca esti protejat din toate punctele de vedere!
Daca pachetul nu ajunge sau nu este conform descrierii, paypalul iti da banii integral inapoi, pe cand transferul bancar nu functioneaza asa, banii odata plecati nu-i mai poti cere inapoi si nici nu poti deschide o disputa legala.
Ba, frate daca ai cenzurat datele tale personale nu este nici o problema!
Da am o intrebare ce sitte iti cere dovada ca ai platit?
Vezi sa nu iti iei teapa!
Sunt aia care nu trimit comanda pana nu primesc banii, si dureaza 48 de ore pana se trimit banii la ei si au cerut dovada ca am trimis banii ca sa-mi trimite comanda instant, sa nu stau eu 48 de ore pana primesc ei banii ca sa-mi trimita dupa comanda