Nici nu ar fi indicat sa vinzi "chestii" fara sa stie parintii tai.
Poti sa imparti fluturasi la diferite firme (la telefoane de ex, mergi la Vodafone/Orange/Cosmote/etc si intreaba daca nu au nevoie de cineva care sa imparta fluturasi cu promotii). Sau in marele magazine gen Carrefour, Real. Poate cunosti pe cineva care lucreaza la promotii la astfel de magazine, ar fi mai usor sa te recomande cineva. Tu doar stai acolo cu diferite produse la care sunt promotii speciale si intrebi cumparatorii daca nu doresc sa incerce o mostra sau ceva.
Te platesc cu ora, castigi mai mult de 40 ron in 2 saptamani.
Te angajezi la ceva joburi scurte gen. sa promvezi un produs, sa imparti pliante.
40 ron / 14 zile = 2. 98
Le ceri si tu ca vrei sa iti cumperi un suc, o prajitura, o inghetata, ca vrei sa te duci si tu in oras.
Google, se scrie tu ai scrii cum se pronunta, tot parinti, prieteni cu parinti ai instarisunt varianta cea buna, dar ai si bunici, sau priteni,
Buna ai putea deveni reprezentant metropolitan si ai sa cstigi mult mai mult de 40 ron in 2 saptamana pentru detalii adauga id mes unghiidevis
Ai putea fi reprezentanta la firme de cosmetice. Lucrezi acasa, nu ai sef, si se scoate bani frumusei + produse care le poti vinde si la fel scoti bani! Cosmetice cum ar fi AVON sau METROPOLITAN! Eu am tot 17 ani si sunt reprezentanta la amandoua. Pot spune ca de aproximativ jumatate de an nu mai depind de ai mei, mi-am starns bani de mers la mare, si de majorat. Akma incerc sa strang de carnetul de soferi, si mi-am luat si haine, am si produse. E soper ok! Daca vrei sa te ajut sa te inscrii sau sa-ti da detalii, intra pe id meu: mya_m3_3a. :*