Invstiia ta intr-o almentatie sanatoasa este doar o achizitie anosta!?
Tu esti @CookieDog?
Tu ai inteles sensul verbului "a investi"!?
Dar tu ai deschis un dictionar la viata ta? Inteleg ca stai in vestul tarii unde toate se interpreteaza pe dos.
WOW, da! Bucurestiul este fix la granita de vest a Romaniei!
Nu m-am uitat la profilul tau.
INVESTÍȚIE, investiții, s. f. 1. Plasare de capitaluri în întreprinderi industriale, agricole, comerciale etc., cu scopul obținerii de profituri;
Cu scopul de a obtine profit!
Clar: tu faci o achizitie de succes, folosind o alimentatie sanatoasa!
Eu nu ti-am raspuns tie cu ciupercile, ci lui CookieDog cu pc-ul. Ori poate ai doua conturi si le-ai incurcat?
Ignoranta si tupeul tau ma obliga sa te includ in lista acelora pe care-i ignor!
Au, dar cum ajunsesei la concluzia că mult îndrăgitul CookieDog este în paralel și Mihailescu_Valeriu_1953?
1. Acel cont este cel mai probabil asociat cu un cont de Facebook
2. Are rank mai mare decât al meu, deci nu are motive pentru a pretinde a fi CookieDog
3. Dacă observai, am o mentalitate/stil de vorbire total diferit de a lui.
Și să nu uităm că am făcut o mică remarcă (credeam că vrobesc cu un copil "bogat" de 14 ani) asupra mult întâlnitului "i" în plus.
Nu sunt prea multi.
Singurul lucru care iti poate aduce profit (nu mare, intr-adevar) este sa-i schimbi intr-o alta valuta care se apreciaza constant. Peste cateva luni poate scoti un profit de... 30 lei.
Investeste in tine, fa o facultate buna, mun este, ai rabdare si o sa vezi cum vor curge banii.
adrianlesofficial întreabă:
sorin8256 întreabă: