| razvan123456789 a întrebat:

Salut intrebarea mea intrebatoare ieste urmatoarea vreau sa incep o afacere in agricultura si am asa 6 hectare de pamant am loc de pasune pentru bovine, loc unde sa tin bovinele si si pentru porci etc, Intrebarea mea este cui trebuie sa ma adresez cu proiectul pentru a obtine fonduri UE,

5 răspunsuri:
| Azael2k a răspuns:

Eu zic mai intai sa inveti sa scrii corect limba romana si apoi sa iti faci planuri pentru fonduri UE!

| razvan123456789 explică (pentru Azael2k):

Eu te-am intrebat de fonduri ue nu de cum se scrie limba romana siti ca am scris ieste inloc de este da mai intai intreaba-ma in ce tara am crescut ok

| razvan123456789 explică (pentru Azael2k):

Intre timp am si primit fonduri ue

| Euaiaoarecare a răspuns (pentru Azael2k):

Apoi,dragul meu...sa cresti porci si vaci, nu ai nevoie sa stii scrie corect romaneste...ca din pacate nici porcinele si bovinele care conduc, nu prea au habar de gramatica limbii romanehappydeci, rezultatul este ca Razvan are stofa de mare patron

| razvan123456789 explică (pentru Euaiaoarecare):

In ainte sa v vb trebuie sa ma cunosti in ferma aia am investit 1. 000. 000 de euro ca de scris stiu sa scriu ca sa am 1 milion sa investesc nu are ori cine, si inca ceva citeste revisat capital si vezi cati is intop 300 din agricultura acum incepe lumea sa isi dea seama ca se fac bani grei.si sa stii ca la porci am renutat 100 de h pentru vaci si 100 h vand bucatele