Nu mai stiu multe fiindca acum foarte mult timp mama mea a avut o firma de recrutari. Dar stiu asta: la firma mamei mele de exemplu, se platea doar un singur comision la inceput si nu mai aveau nici-o treaba cu oamenii dupa aceea. Si multi s-au dus in Asia. < asta a fost asa
Zici ca iti vor da ei bani de buzunar... dar am impresia ca va trebui sa ii dai inapoi (mai mult chiar) cand iti iei malaiul sunt o groaza de smecherii si chiar prin legalitate le pot face mereu sa fii atent la detalii si ce semnezi si cu yellow card, depinde de firma; trebuia sa discuti cu ei despre asta, unele iti aranjeaza totul (cazare, munca, acte) altele nu. Oricum multa bafta
Pai evident asa nu pare a fi ceva minciuna dar depinde de cum au vorbit respectivii.Scrie pe google [NumeleFirmei.srl]si vezi acolo de cand e firma in functie angajati cati au si etc. Daca iti cer o suma destul de mare e deja o problema.
Stii care e faza ca un prieten a patit-o la fel dar cu Italia de duce acolo iti da de munca dar or sa vina in fiecare luna sa iti mai ceara tot felul de comisioane
anonim_4396 întreabă: