| y11gen a întrebat:

Salut! La 14 ani vreau sa ma apuc de dropshipping, este o idee buna? Stiu, la varsta mea ar trebui sa ma bucur de copilarie, prietenii, etc. Doar ca eu vreau sa imi creez o cariera pe care ma pot baza financial. Mereu ma interest dropshipping-ul. Planul meu este sa imi creez un card de credit la varsta de 14 ani, si sa investesc 250 de lei. Acestia fiind investiti intr-un cont de Shopify, unde Voi puteam creea un site, si evident, testarea produselor virale. Voi face in cont de TikTok special pentru aceste "business-uri temporare" in care Voi creea videoclipuri manuale si postandu-le pana voi creea un fanbase destul de mare, lansand primul obiect (nefolosind TikTok ads deoarece nu prea dau roade si pot economisi bani). Ce ziceti? Este un plan bun?

Răspuns Câştigător
| MrAM a răspuns:

E un plan bun si iti urez succes, insa e mult mai complicat decat pare. Sper sa reusesti si sa nu renunți la primele provocari, o sa fie multe

3 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Nu-i nici o idee copilas, ca de droppshipping nu se pot apuca copii minori, avand obligatia legala sa aiba 18 ani impliniti, acte in regula, ca se face verificare samd.

la 13 anisori apuca-te serios de carte, ca acum ai evaluarea nationala si nu mai visa la ceea ce nu este posibil la anisorii tai.

suntserios
| suntserios a răspuns:

La 14 ani nu iti poti face un card de credit ci unul de debit.

apoi daca tu crezi ca asa simplu e sa vinzi atunci baga mare, dar nu uita ai nevoie de o firma deschisa pe numele parintilor ca sa poti vinde legal. Si sa vezi tu ce bataie de cap e sa iti faci un srl in 2024.

| y11gen explică:

(am 13 ani)