| Costel9695 a întrebat:

Salut.La ce preţ ar ajunge să-mi fac o sală de jocuri (biliard,tenis de masă,bowling)? Lăsând la o parte preţul meselor că acestea variază în funcţie de calitate,aş dori să ştiu cât m-ar costa clădirea în sine,nu va fi una mare la început, cât să încapă o masă de biliard şi una de tenis, mă gândeam la o lungime de 30m pe 15m? Teren am, ce mai îmi trebuie e o clădire, construcţia o voi realiza eu cu un prieten, aşadar nu se adaugă plata constructorilor. Mulţumesc anticipat.

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

450 mp utili ai dat tu acolo, dar construiti vin peste 500 si ceva, fara manopera e cel putin 60.000 la preturile de acum, nu o sa amortizezi niciodata constructia, avand in vedere cate sunt de facut acolo in doi oameni o sa dureze ceva.
presupun ca te-a tunat asa din senin ca sala de jocuri "ar merge"
fara calcul de rentabilitate, fara calcul de oportunitate, fara studiu zonal, fara plan financiar, de afaceri si fara notiuni de ce inseamna sa construiesti de la 0 o casa, nu vreau sa te critic si nici sa te descurajez din orice demers antreprenorial dar nu pari prea pregatit sa incepi un asemenea demers.

iti recomand sa iti iei o chirie inainte, sa pui cateva mese si sa vezi cum iti merge, evident dupa toate procedurile de calcul si studiu pe care le-am enumerat mai inainte

succes

P.S. exista oameni care asta fac, fac planuri de afaceri si toate acele studii, contra cost evident, gaseste pe cineva sa te lamureasca cum sta cu afacerea si dupa aceea o dezvolti

| Costel9695 explică (pentru anonim_4396):

Spuneţi un interval de preţ, cât de cât aproximativ

| anonim_4396 a răspuns (pentru Costel9695):

Pentru ce? planuri de afaceri?
asta iti spune consultantul pe care il gasesti sa-ti faca planul
de la 0, fara 5 mii euro in functie de cat de complex si "la virgula" vrei sa fie nici sa nu te gandesti

| playboi112 a răspuns:

Pe putin 20 mii de euro