Nu îți schimba locul de munca din cauza transportului public deficitar.
Ia-ți o bicicletă. E mult mai practica. Pentru că poți scurta enorm drumul. Știu o dama care lucrează la Muzeul Cotroceni în București, de doi ani merge la job cu bicicleta, și e foarte mulțumită, mereu zice că era groaznic cu transportul in comun. Acum merge și iarna pe ea. Pina stai la tramvaie, autobuze, etc, la metrou e și mai și, că îți ia timp și coboritul și urcatul, cu bicicleta parcurgi o distanta considerabila (5 minute pierdute egal 1 km pe bicicleta in oras, viteza transportului in comun, cu execeptia metroului, dar căruia îi fac fata bicicletele bune, fiind aceeași ca a bicicletelor, in jur de 15 km/h, datorita opririlor in statii). Iar dacă apar blocaje în trafic la ore de virf, cu bicicleta e net avantajos. Și nici nu te costa nimic transportul, intretinerea bicicletei costind semnificativ mai puțin decat costul transportului in comun.
Dacă "se mai merită 2200" sau nu, doar tu știi și spun asta că doar tu știi ce alte oferte mai ai. Dacă n-ai, rămâi - dacă ai, pleci in secunda doi
Poti cauta in alta parte dar eu nu as renunta la jobul actual pana nu gasesc altceva mai bun.
Dacă iei 1600 lei salariul înseamnă că ești într-un oraș unde e sărăcie cruntă. Bonurile nu le pune că de luna viitoare poate să le scoată patronul dacă vrea.
Sunt un București =)
Încearcă la magazinele MegaImage sau Shop&GO de lângă blocul tău.
Sunt merchandiser la un magazin de materiale de construcții, m as baga la mega daca nu trebuia să fiu casier, nu îmi place sa lucrez la casă
Sincera sa fiu cu tine, nu prea
merita.
Cere le o marire sau caută ti alt loc de munca.
Adenorah întreabă: