| BadSirChaos a întrebat:

Salut lume,vreau sa imi fac un card de debit pentru bursa scolara, care banca este mai avantajoasa? Astept ca raspuns:numele bancii,avantajele, dezavantajele si un link de la site-ul bancii

4 răspunsuri:
| Brotacelul a răspuns:

So... daca vrei card de debit, recomand Transilvania, pentru faptul ca nu are prea multe comisioane. Eu la al meu am comision doar la interogare sold si atat, ceea ce e foarte avantajos.
Insa, daca vrei depozit, recomand ING - pe partea asta e preferatul meu pentru Self Banking. Ei au comisioane de administrare lunare/anuale - la al meu ajung la aproximativ 50 lei/an... dar macar scap de statul la ghiseu (am avut experiente foarte neplacute la BRD cu acriturile de la ghisee, asa ca eu personal prefer sa evit partea asta - noroc cu self banking si internet banking big grin ).

| BadSirChaos explică:

Daca se poate sa fie o banca cu dobanda, vreau sa fac un depozit mai exact, multumesc

| iasicumpara a răspuns:

ING, VISA Electron International, avantaje sunt multe Cumperi in magazine si online, in tara sau in strainatate
Platesti facturi, transferi bani, schimbi valuta, verifici conturile. Depui si scoti bani la bancomat.
, dezavantaje nu pot mentiona ca nu are asa ceva. http://www.ing.ro/......ional.html

| BadSirChaos explică (pentru iasicumpara):

Destul de calumea, o intrebare, imi ia comision cand depun sau scot bani?