In primul rand:
1.INCORECT:"sa vand LA comerciantii din comuna"
CORECT: :sa vand comerciantilor din comuna"
2.Incorect:"o sa gasesc VANZATORI.....sa le dau mai IEFTINE, legumele"
Corect:"o sa gasesc CUMPARATORI....sa le dau mai IEFTIN, legumele".
3. Avand 7000 euro,tractoras(probabil acesta este "utilaje de soleare"),poti sa faci un asemea business,cu multa munca,griji,alergatura,hartogaraie cat cuprinde si sa visezi la un viitor profit, dar tine cont si de riscuri(cum au fost cele din iarna asta, iarna trecuta), cand multi au pierdut toate rasadurile din cauza zapezii prea multa si grea).
Ar fi pacat sa nu faci ceva cu pamantul pe care il detii, tinand cont ca ai si ceva utilaje.Incearca intai, cu solarii mai putine, ca sa inveti mai bine ce trebuie facut si apoi te poti extinde.
Nimeni, nu-ti poate garanta PROFITUL MARE, de la inceputul afacerii.Trebuie sa iei in calcul si pierderile.Deci "risca" mai putin la inceput si vezi cum te descurci si cat profit o sa ai!
Te-ai apucat de solarii? si eu vreau sa incep? inca adun informatii. salutari
Din pacate v-ar trebui ceva mai multi bani daca doriti sa investiti in solarii.
Un raspuns detailat la intrebarea dvs puteti gasi aici: http://ruralonline.wordpress.com/......cu-legume/
Bineinteles ca se fac bani din agricultura mai ales ca deti si utilaje, din cate stiu eu exista si un program care te ajua financiar daca ai nevoie, daca ai rabdare si timp poti scoate un profit chiar bun, bafta!
lalalallalala întreabă: